Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape un sfert dintre gospodariile din Romania nu-si pot plati facturile la energie. in alte state li se inlocuieste gratuit aparatura neperformanta

Adevărul Adevărul,
Aproape un sfert dintre gospodariile din Romania nu-si pot plati facturile la energie. in alte state li se inlocuieste gratuit aparatura neperformanta

Un studiu realizat de Centrul pentru Studiul Democratiei CSD) arata faptul ca 23% din gospodariile din Romania sunt afectate de saracia energetica, adica intampina dificultati in a-si asigura nevoia de energie la costuri accesibile. Acelasi studiu prezinta si cateva masuri luate in tarile UE pentru protectia consumatorilor vulnerabili. continuă pe Adevărul

Aproape 30% dintre tinerii romani care muncesc, in continuare expusi riscului de saracie

Aproape o treime 28,2%) dintre tinerii din Romania cu varsta intre 18 si 24 de ani care munceau in anul 2017 erau expusi riscului de saracie, acesta fiind cel mai ridicat procent din Uniunea Europeana, in conditiile in care media din UE este de 11%,.

24 IT. Un canal YouTube din Romania a primit butonul de diamant

Primul buton de diamant din Europa centrala si de sud est a fost acordat unui canal din Romania. LooLoo Kids a primit premiul care arata ca tehnologia sterge barierele. O idee dintr-un garaj din Iasi a ajuns acum la.

Imagini incredibile din Romania. Doi porci au fost filmati in timp ce traverseaza o strada intens circulata - VIDEO

Imagini incredibile din Romania pitoreasca: doi porci au fost filmati in timp ce traversau un bulevard din Cluj-Napoca. Imaginile au fost postate pe Facebook si au devenit virale. Soferii au fost nevoiti sa.

Un sfert dintre romani nu primesc aprecieri de la sefi pentru munca depusa

Patru din zece angajati romani spun ca au primit critici de la seful direct atunci cand au facut o greseala, iar aproape doua treimi dintre ei 63,3%) au fost criticati intre patru ochi, arata rezultatele unui sondaj de specialitate.

Studiu: Peste 80% dintre adolescentii din zona Moldovei nu discuta cu parintii despre nceperea vietii sexuale si contraceptie

82% dintre elevii de liceu din zona Moldovei discuta rar sau niciodata cu parintii despre debutul vietii sexuale, iar 89% discuta rar sau niciodata despre folosirea unui prezervativ, arata un studiu al Asociatiei Semper Musica, realizat in 15 licee, pe un esantion de elevi intre 14 si 19 ani.

Cum va arata industria IT din Romania, in 2019

In ciuda previziunilor care estimeaza o incetinire a cresterii economiei mondiale, in anul care abia a inceput, presiunea exercitata de inovatiile din industria IT si de planurile anuntate de marii jucatori globali, va impune companiilor continuarea.

Virusul GRIPAL se raspandeste in Europa! Zeci de oameni MORTI! Ultimele date din Romania

Virusul gripal se raspandeste cu repeziciune in Europa. in Croatia s-au imosnavit peste 5. 000 de persoane, din care 15 au murit deja. Grecia si Serbia se lupta si ele cu virusul, neexistand.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )