Libnet.ro
UNICEF

14:15

Aproape toate agentiile unei banci din Romania vor fi inchise

Antena3 Antena3,
Aproape toate agentiile unei banci din Romania vor fi inchise

Omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, proprietarul Bancii Romane de Credite si Investitii BRCI), a decis inchiderea celor sase sucursale din teritoriu pana la data de 30 martie, astfel ca vor fi pastrate doar. continuă pe Antena3

Google va sustine noile companii de tehnologie din Romania

Companiile de tehnologie nou-infiintate din Romania vor beneficia de sustinerea Google pentru a se dezvolta la scara globala.

Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat in aprilie

Primul sens giratoriu suspendat din Romania este aproape gata si ar putea fi inaugurat pe 2 aprilie in judetul Prahova, pe DN 1B in zona de nord a orasului Ploiesti la intersectia spre Paulesti, scrie jurnalulph. ro .

ROMATOM: Industria nucleara din Romania sustine proiectul unei noi centrale nucleare in Ungaria, construita cu tehnologie ruseasca

Industria nucleara din Romania sustine proiectul noii centrale nucleare Paks II, Ungaria, avand doua unitati tip VVER- 1200, se arata intr-un comunicat al Forumului Atomic Roman ROMATOM). Potrivit acestuia, decizia privind realizarea proiectului este cruciala in contextul pregatirii inlocuirii vechilor unitati nucleare VVER-440 Model V213 patru unitati, fiecare cu capacitate de 500 MW), care urmeaza a fi retrase din functionare in intervalul 2032- 2037.

webPR:Orasul Predeal va gazdui primul festival de film si cultura montana din Romania

Orasul Predeal va gazdui, in perioada 4 - 6 martie, editia pilot a evenimentului ALPIN FILM FESTIVAL, primul festival international de film, carte si fotografie destinat promovarii culturii si civilizatiei montane din Romania.

Presedinta magistratilor din Romania a incalcat Codul deontologic!

Presedinta magistratilor din Romania, Gabriela Baltag, a incalcat Codul deontologic.

Presedinta magistratilor din Romania a incalcat Codul deontologic! Specialisti: trebuie sa fie demisa de la sefia AMR!

Presedinta magistratilor din Romania, Gabriela Baltag, a incalcat Codul deontologic. Specialistii spun ca trebuie demisa de la sefia AMR, altfel s-ar acredita ideea ca magistratii pot incalca normele Codului Deontologic pentru ca oricum nu sunt pedepsiti.

Clasamentul ATP: Novak Djokovic, lider fara rival - Adrian Ungur (189), cel mai bine clasat sportiv din Romania

Novak Djokovic este, si in aceasta saptamana, liderul detasat al ierarhiei ATP, sarbul acumuland 16. 790 de puncte. Podiumul este completat de Andy Murray 8. 855) si Roger Federer 8. Adrian Ungur este cel mai bine clasat sportiv din Romania: locul 189.

Povestea coruptiei din Romania, la nivel inalt: Cum erau protejate de stat escrocheriile in perioada interbelica

Actele moderne de coruptie la nivel inalt in Romania se desfasoara de aproape 100 de ani, iar reteta escrocheriilor din perioada interbelica nu este mult diferita fata de modul in care fac, in prezent, trafic de influenta liderii politici ori anumiti.

Autoritatile din Arges vor oferi sprijin financiar familiilor copiilor infectati cu E.coli

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Arges, Florin Tecau, a propus miercuri, la intalnirea cu reprezentantii celor care au protestat fata de situatia sistemului medical, infiintarea unei comisii de dialog social cu societatea civila in domeniul sanatatii, informeaza Agerpres.

Business Report: Se termina cu inselatoria certificatelor energetice? 10% din hartii vor fi controlate, auditorii pot fi scosi din profesie; Industria de sute de milioane a reciclarii: cum sunt ignorati vinovatii marilor fraude si cum se cauta solutia la

Centralele Universitatii Politehnica Bucuresti vor lucra un an pentru Enel. Pretul: un milion de lei Universitatea detine o centrala fotovoltaica si una electrica, care vor functiona permanent pentru a onora contractul cu Enel. Gorjul si Hunedoara, sub blestemul carbunelui Huila a dus la dezvoltarea in Valea Jiului a unei adevarate aglomeratii urbane, care atinsese in ultimii ani ai regimului comunist circa 200. 000 de locuitori.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )