Libnet.ro
UNICEF

00:07

De aproape trei ori mai multi magistrati au decis sa iasa la pensie in aceasta vara fata de aceeasi perioada din 2016

Hotnews Hotnews,
 De aproape trei ori mai multi magistrati au decis sa iasa la pensie in aceasta vara fata de aceeasi perioada din 2016

Numarul cererilor de pensionare depuse de magistrati in aceasta vara este de aproape trei ori mai mare fata de numarul solicitarilor inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un raspuns al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) la o solicitare HotNews. continuă pe Hotnews

Slabiti de trei ori mai mult consumand doar o lingura din acest condiment. Face minuni!

Obezitatea este una din problemele majore ale societatii contemporane. Aceasta problema a kilogramelor in plus poate fi combatuta cu ajutorul semintelor de chimen, scrie jurnalul. ro. Chimenul a fost.

Costul mentenantei, de trei ori mai mare decat valoarea echipamentelor

Loteria Romana a semnat, in aceasta vara, un contract controversat de furnizare a unui numar de 2. 181 de terminale loteristice. Furnizorul sistemului loteristic este asocierea S and T Romania SRL - Safran Identity and Security, iar valoarea contractului se ridica la circa 8 milioane de euro.

Motivul pentru care Basescu ar trebui sa fie fericit ca nu mai e presedintele Romaniei

Traian Basescu are motive sa fie fericit ca nu mai este presedinte. Si asta pentru ca acum castiga de trei ori mai mult ca atunci cand era in fruntea statului. in fiecare luna,.

Inspectoratul Scolar Judetean Buzau, condus de cea care a picat de trei ori examenul pentru ocuparea functiei: Nu neaparat un concurs te face un manager mai bun

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Buzau este condus, incepand de luni, de Geta Burducea, care a mai ocupat, cu delegatie, functia de inspector-sef, si a picat de trei ori concursul organizat de.

Noul inspector-sef din Buzau a picat de trei ori concursul pentru ocuparea functiei: Nu un concurs te face manager mai bun

Geta Burducea este noul inspector scolar judetean Buzau. Aceasta a mai ocupat functia de inspector-sef, insa cu delegatie, picand de trei ori concursul organizat de ministerul de resort pentru ocuparea postului.

Partidele politice primesc tot mai multi bani de la stat

Partidele politice primesc tot mai multi bani de la stat. Anul acesta, suma alocata a ajuns la 32 de milioane de lei, valoarea fiind de doua ori mai mare decat cea de anul trecut, arata un studiu realizat de.

STUDIU: Romanii, europenii cu cei mai multi dinti lipsa. Trei din 10 nu mai au niciun dinte natural

30% din romani si-au pierdut toti dintii naturali, arata cel mai recent studiu in materie care arata ca 7 din 10 romani si-au pierdut cel putin un dinte. in ultimii ani, tot mai multi.

NORSAR: Testul nuclear nord-coreean, de opt ori mai puternic decat bomba de la Hiroshima

Magnitudinea ultimului test nuclear al Coreii de Nord a fost estimata la 5,8 si explozia declansata a fost de circa opt ori mai puternica decat bomba de la Hiroshima, a anuntat duminica agentia de monitorizare geologica NORSAR, cu sediul in Norvegia.

Circulatie feroviara intrerupta, in Tusnad. Mai multi brazi au cazut pe calea ferata

Circulatia feroviara este intrerupta, duminica seara, in zona Tusnad, dupa ce mai multi brazi au cazut peste calea ferata, din cauza furtunii. in cadere, unii au rupt firele de alimentare cu energie electrica.

Carmen Pavel, JInfo Tours: Multi vor sa isi faca singuri vacantele. Vor exista din ce in ce mai multi calatori independenti

Desi mai sunt romani care merg in agentie de turism, tendinta este ca multi turisti sa isi faca singuri vacantele, in special tinerii, spune Carmen Pavel, proprietara J039;Info Tours, care pariaza pe online.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )