Libnet.ro
UNICEF

10:45

UE a aprobat relocarea a 550 milioane Euro catre IMM-uri, in Romania

B1 B1,
UE a aprobat relocarea a 550 milioane Euro catre IMM-uri, in Romania

Comisia Europeana anunta luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea a 550 de milioane de euro din banii europeni alocati tarii catre firmele. continuă pe B1

UE a aprobat relocarea a 550 milioane Euro catre IMM-uri, in Romania

Comisia Europeana anunta luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea a 550 de milioane de euro din banii europeni alocati tarii catre firmele mici si mijlocii IMM).

Micile firme primesc 550 milioane de euro de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea unei finantari de 550 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a acorda sprijin financiar unui numar de peste 120. 000 de IMM-uri si unor initiative de digitalizare si educatie electronica.

Compania lui Frank Timis si Carlo Burci a castigat licitatia de 4,2 milioane euro pentru platforma de Big Data a Consiliului Concurentei

Compania Trencadis Corp din Baia Mare a castigat licitatia pentu contractul de peste 4,2 milioane de euro pentru platforma de Big Data si analiza a informatiilor de la Consiliul Concurentei, potrivit SEAP, relateaza G4media. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )