Libnet.ro
UNICEF

21:15

Apropriati ai lui Dragnea, instalati la conducerea Curtii de Conturi. Cum se pune la adapost liderul PSD in plin scandal cu Mihai Tudose

B1 B1,
Apropriati ai lui Dragnea, instalati la conducerea Curtii de Conturi. Cum se pune la adapost liderul PSD in plin scandal cu Mihai Tudose

In plina criza interna in PSD si aproape de momentul in care premierul Mihai Tudose urmeaza sa ii dea jos din guvern doua dintre apropriate instalate in functii cheie, Liviu Dragnea. continuă pe B1

Un apropiat al lui Dragnea preia conducerea Curtii de Conturi! Liderul PSD spune, insa, ca acesta este independent

Secretarul general al Guvernului Mihai Busuioc a fost numit miercuri, de catre plenul reunit al Parlamentului, pentru un mandat de noua ani, in functia de presedinte al Curtii de Conturi. Acesta I-a luat locul lui Nicolae Vacaroiu, al carui mandat.

Apropiati ai lui Dragnea, instalati la conducerea Curtii de Conturi. Cum se pune la adapost liderul PSD in plin scandal cu Mihai Tudose

In plina criza interna in PSD si aproape de momentul in care premierul Mihai Tudose urmeaza sa ii dea jos din guvern doua dintre apropriate instalate in functii cheie, Liviu Dragnea.

Mihai Busuioc a primit aviz pozitiv pentru conducerea Curtii de Conturi. Miercuri va avea loc votul in plen

Secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, a primit un aviz favorabil in comisiile de buget si finante din Parlament pentru a ocupa mandatul de presedinte al Curtii de Conturi, pentru un mandat de noua ani, transmite News. ro. Dan Tapalaga: Liviu Dragnea este la un pas de a pune mana pe o institutie cheie: Curtea de Conturi. Daca Busuioc si Tunaru, oamenii lui, vor fi validati miercuri in functii de Parlament, puterea lui Dragnea in partid creste exponential. In esenta, Curtea verifica modul cum se cheltuieste banul public .

Conducerea Curtii de Conturi, votata azi de plenul Parlamentului. Cine e persoana care ii ia locul lui Vacaroiu

Noua conducere a Curtii de Conturi va fi votata miercuri de catre plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi, ieri a fost validat de catre comisii Mihai Busuioc, persoana care detine acum functia de secretar general al Guvernului.

Audierile pentru conducerea Curtii de Conturi - o bataie de joc

ACTUALIZARE 15:17 Dragnea, despre Curtea de Conturi: Cel mai important este sa nu existe nicio dependenta politica Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, considera ca cel mai important este ca la sefia Curtii de Conturi sa existe oameni care sa nu fie dependenti politic. ------------- Secretarul general al Guvernului Mihai Busuioc a primit aviz pozitiv pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi, dupa audierea de ieri din Comisiile de buget reunite din Camera Deputatilor si Senat.

Mihai Busuioc, aviz pozitiv pentru conducerea Curtii de Conturi

ACTUALIZARE 15:38 Surse: Busuioc a primit aviz pozitiv Comisiile reunite de buget finante din Camera Deputatilor si Senat i-au dat aviz pozitiv lui Mihai Busuioc pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi, conform surselor noastre. ------ Economistul Cristian Socol a confirmat pentru ziarul BURSA ca si-a retras candidatura pentru un mandat de noua ani la Curtea de Conturi.

Audierile pentru conducerea Curtii de Conturi - o bataie de joc

Secretarul general al Guvernului Mihai Busuioc a primit aviz pozitiv pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi, dupa audierea de ieri din Comisiile de buget reunite din Camera Deputatilor si Senat.

Mihai Busuioc a primit aviz pozitiv pentru conducerea Curtii de Conturi

Comisiile reunite de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului au validat, marti, candidatura lui Mihai Busuioc pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi. Busuioc a primit 18 voturi.

Candidatii pentru conducerea Curtii de Conturi sunt audiati marti in comisiile parlamentare. Unul deja s-a retras. Cine este favoritul

Comisiile de buget-finante din Senat si din Camera Deputatilor ii audiaza, marti, de la ora 13, pe candidatii la functia de presedinte al Curtii de Conturi.

Candidatii pentru conducerea Curtii de Conturi sunt audiati marti in comisiile parlamentare. Cine este favoritul

Comisiile de buget-finante din Senat si din Camera Deputatilor ii audiaza, marti, de la ora 13, pe candidatii la functia de presedinte al Curtii de Conturi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )