Libnet.ro
UNICEF

22:15

Aproximativ 50 de persoane la un mars de protest pana la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproximativ 50 de persoane la un mars de protest pana la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Aproximativ 50 de persoane au venit, astazi, in mars pana la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, dupa ce s-au mobilizat pe retelele de socializare pentru a protesta in urma incendiului care a curmat viata a 10 pacienti cu COVID-19 internati in sectia ATI a unitatii sanitare. continuă pe Ziarul Bursa

Antrenorul emerit de lupte Mircea Covataru a murit in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Federatia Romana de Lupte si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Neamt au anuntat, duminica, decesul antrenorului emerit Mircea Covataru, personalitate marcanta a luptelor greco-romane. DJST Neamt a precizat ca barbatul este una dintre victimele incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Raluca Turcan, despre investitiile facute la Spitalul Judetean din Sibiu: Am decontat achizitionarea de aparatura medicala de aproximativ 13 milioane de euro din fonduri europene

Intrebata despre investitiile care s-au facut la Spitalul Judetean din Sibiu, in contextul in care judetul se confrunta cu cea mai mare rata de incidenta a cazurilor, vicepremierul Raluca Turcan a preciat.

Spitalul Judetean Neamt: Aparatura ATI era noua, folosita de un an

Spitalul Judetean Neamt vine cu precizari: Aparatura din sectia ATI in care s-a declansat incendiul era noua, cu o durata de folosire de aproximativ un an.

Sapte persoane au decedat in urma incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Sapte persoane au decedat, sambata seara, in urma incendiului izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piata Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Irina Popa, transmite Agerpres.

Ciolacu anunta ca PSD suspenda orice actiune de campanie, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Marcel Ciolacu a anuntat duminica pe Facebook ca PSD va suspenda orice actiune de campanie, dupa incendiul de sambata seara de la Spitalul Judetean Piatra Neamt in urma caruia 10 persoane au decedat. Toti decidentii politici au obligatia, in acest moment, sa se ocupe exclusiv de sanatatea oamenilor, nu de alegeri, a adaugat liderul social-democratilor.

Nelu Tataru anunta ca Spitalul Judetean Targu Neamt va trece in coordonarea Ministerului Sanatatii

Nelu Tataru a anuntat ca Spitalul Judetean Targu Neamt unde a avut loc incendiul la sectia ATI in urma caruia au murit 10 persoane va trece in coordonarea Ministerului Sanatatii. in legislatia viitoare vom avea si aceasta perspectiva a trecerii tuturor spitalelor publice in coordonarea Ministerului Sanatatii, a adaugat acesta.

Parchetul General va prelua ancheta privind incendiul de la Spitalul Judetean Neamt

Parchetul General va prelua ancheta privind incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, in urma caruia au decedat zece persoane infectate cu COVID-19 internate in sectia ATI.

Seful CJ Neamt, Ionel Arsene, despre Spitalul Judetean: Suntem in curs de autorizare ISU Daca era deschis spitalul de la Letcani, tragedia putea fi evitata

Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt si lider al PSD Neamt, a declarat ca Spitalul Judetean este in curs de obtinerea a autorizatiei ISU. Problema privind autorizatia de la ISU o au toate spitalele din Romania, a spus Arsene.

Ministrul Sanatatii, in vizita la Spitalul Judetean Sf. Gheorghe si Spitalul de Cardiologie Covasna

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se va afla vineri in judetul Covasna, la Spitalul Judetean Sf. Gheorghe si la Spitalul de Cardiologie, potrivit Agerpres.

IN CAZUL INCENDIULUI DE LA SPITALUL JUDETEAN DE LA PIATRA NEAMT Bogdan Despescu conduce grupul de lucru pentru finalizarea cercetarilor

Grupul de lucru constituit la nivelul MAI pentru gestionarea situatiei si finalizarea cercetarilor in cel mai scurt timp in cazul incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt va fi condus de secretarul de stat, chestor-sef de politie Bogdan Despescu, a anuntat astazi, Ministerul Afacerilor Interne.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )