Libnet.ro
UNICEF

11:45

Arabia Saudita a anuntat data de la care femeile vor putea conduce masini. Tara era singura din lume cu o astfel de interdictie

Hotnews Hotnews,
 Arabia Saudita a anuntat data de la care femeile vor putea conduce masini. Tara era singura din lume cu o astfel de interdictie

Femeile din Arabia Saudita vor putea sa conduca masini incepand cu 24 iunie, potrivit unui comunicat al guvernului publicat marti si citat de AFP. Regele Salman a decis in septembrie 2017 sa ridice interdictia prin care femeile nu aveau voie sa conduca masini, in cadrul unei noi politici inspirate de tanarul print mostenitor Mohammed bin Salman. La inceput de an, in orasul Jeddah s-a organizat si un salon auto pentru femei, lucru de neimaginat acum cativa ani in tara ultra-conservatoare. continuă pe Hotnews

Arabia Saudita: A fost anuntata data de la care femeile vor putea conduce masini

Arabia Saudita le va permite femeilor sa obtina carnet de sofer din 24 iunie. Regele Salman a decis in septembrie 2017 sa ridice interdictia prin care femeile nu aveau voie sa conduca masini. in acest.

VIDEO Arabia Saudita va lansa n septembrie trenurile de mare viteza dintre Mecca si Medina

Putine proiecte de infrastructura au fost atat de controversate precum prima linie de mare viteza din Arabia Saudita, mega-proiect de 7 miliarde de euro. Au fost certuri legate de licitatii, dar si probleme legate de construirea liniei in desert, astfel ca amanarile s-au tinut lant. Acum, data finala pentru deschiderea comerciala este septembrie 2018. Trenurile care depasesc 300 km/h in unele portiuni sunt Talgo 350 produse de spanioli si celebre pentru serviciile AVE din Spania. Cei 450 km vor fi parcursi in sub trei ore.

Moldovenii domiciliati in afara tarii vor putea primi pensia din R. Moldova. Decizii Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala de la Chisinau a pronuntat o hotarare marti, 8 mai, prin care moldovenii care si-au stabilit locul de trai peste hotarele tarii vor putea sa-si primeasca pensia din Republica Moldova pentru limita de varsta. Prevederile legii actuale limitau dreptul la acordarea pensiei pentru cetatenii care, desi au muncit in Republica Moldova, sunt lipsiti de aceasta din simplul motiv ca nu-si au domiciliul in Republica Moldova.

Oficial: Femeile din Arabia Saudita vor putea sofa pe drumurile publice incepand din 24 iunie

Decretul care le autorizeaza pe femeile saudite sa conduca automobile pe drumurile publice va fi pus in aplicare incepand din 24 iunie, anunta un comunicat al Guvernului de la Riad, citat de AFP.

Se intoarce Regele! Roger Federer a anuntat data la care va reveni pe teren

Roger Federer a decis sa ia o pauza dupa turneele din primele trei luni ale acestui an si nu va juca nici macar la Roland Garros.

Dragnea si Dancila au DECIS: Se schimba DATA la care se vor plati pensiile

PSD mai da o lovitura pensionarilor. Liviu Dragnea, Viorica Dancila, Lia Olguta Vasilescu si ai lor au decis schimbarea datei la care este virata pensia. Astfel, conducerea PSd a decis ca toate pensiile sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )