Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arabia Saudita a fost eliminata din Consiliul Drepturilor Omului al ONU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arabia Saudita a fost eliminata din Consiliul Drepturilor Omului al ONU

Arabia Saudita este singura tara candidata care nu a fost aleasa in Consiliul Drepturilor Omului al Natiunilor Unite. continuă pe Ziarul Bursa

Arabia Saudita nu reuseste sa intre in Consiliul ONU al Drepturilor Omului

Arabia Saudita a esuat in incercarea sa de a deveni membra a Consiliului ONU al Drepturilor Omului UNHRC), iar China si Rusia au fost alese pe o perioada de trei ani, relateaza AFP.

China si Rusia au fost alese in Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU

Rusia si China au fost alese in Consiliul pentru Drepturile Omului al Organizatiei Natiunilor Unite pentru urmatorii trei ani in timp ce Arabia Saudita a esuat in tentativa sa de a intra in forul de 47 de tari, relateaza The Guardian.

Gabriela Firea, Traian Basescu, Mihail Neamtu si alti 6 alesi s-au retras din Consiliul General Cine ii reprezinta pe bucuresteni si ce majoritate are PNL-USR-PLUS

Gabriela Firea PSD), Traian Basescu PMP), Mihail Neamtu PMP), Petre Roman PSD), Cornel Dinu PSD), Daniel Pancu PMP) si Sorin Iliesiu PSD) s-au retras din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, potrivit datelor obtinute de HotNews. ro. in total, au depus la secretariatul Consiliului General cerere de retragere 9 consilieri generali, 4 de la PMP si 5 de la PSD. Astfel ca prima sedinta a CGMB, cea de investire, care se va desfasura cel mai probabil vineri, va avea loc cu 46 de consilieri locali, restul de 9 urmand sa fie validati la urmatoarea sedinta.

Bordeianu transferat in Arabia Saudita

Mijlocasul Mihai Bordeianu a plecat de la CFR Cluj pentru a evolua pentru o echipa nou-promovata in prima liga saudita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )