Libnet.ro
UNICEF

23:00

Arabia Saudita se pregateste pentru era post-petrol prin crearea celui mai mare fond suveran dn lume

B1 B1,
Arabia Saudita se pregateste pentru era post-petrol prin crearea celui mai mare fond suveran dn lume

Arabia Saudita se pregateste pentru era post-petrol creand cel mai mare fond suveran din lume, de 2. 000 de miliarde de dolari, informeaza The Independent. Fondul va reuni cele mai valoroase active ale. continuă pe B1

Arabia Saudita se pregateste pentru era post-petrol cu un fond suveran de 2.000 de miliarde de dolari

Arabia Saudita se pregateste pentru era post-petrol prin infiintarea celui mai mare fond suveran din lume, de 2. 000 de miliarde de dolari, care sa reuneasca cele mai valoroase active ale regatului, relateaza Bloomberg.

Razboiul petrolului: Arabia Saudita a pierdut pozitia de lider in 9 din 15 tari. Cele mai importante sunt China, Africa de Sud si SUA

Arabia Saudita, cel mai mare exportator mondial de petrol, a pierdut pozitia de lider in 9 din cele mai importante 15 state din lume in privinta livrarilor de titei, potrivit datelor compilate de catre compania de consultanta Facts Global Energy FGE) si citate de catre Financial Times.

Razvan Bozo Plumb, fiul fostului ministru al Muncii, se pregateste pentru sezonul estival: Tanarul a fost surpins la sala, cu o tinuta de mii de euro (FOTO)

Fiul social-democratei Rovana Plumb, se pregateste intens pentru sezonul estival. Cunoscut pentru faptul ca este un copil de bani gata, Razvan Bozo Plumb a fost suprins de paparazzi la sala de sport, an.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )