Libnet.ro
UNICEF

12:31

Arabia Saudita recunoaste ca Jamal Khashoggi a fost ucis n consulatul din Istanbul

Hotnews Hotnews,
 Arabia Saudita recunoaste ca Jamal Khashoggi a fost ucis n consulatul din Istanbul

Arabia Saudita a recunoscut, sambata, ca jurnalistul disident Jamal Khashoggi a fost ucis in interiorul consulatului sau din Istanbul, anunta mass-media de stat citata de AFP. Informatii contradictorii legate de disparitia ziaristului Jamal Khashoggi: Un editorialist turc spune ca, in aceeasi zi, a primit fotografii cu un cadavru dezmembrat dar si informatia ca acesta e in viataNoua pista a anchetatorilor turci: ramasitele Jamal Khashoggi ar fi fost scoase din Istanbul / Ce variante sunt luate in calcul. continuă pe Hotnews

Arabia Saudita recunoaste ca Jamal Khashoggi a murit in interiorul consulatului din Istanbul

Arabia Saudita a declarat vineri ca jurnalistul Jamal Khashoggi a murit in interiorul consulatului din Istanbul, dupa ce anterior barbatul s-ar fi luat la bataie cu fortele de ordine, potrivit televiziunii de stat din Arabia Saudita, care citeaza o investigatie initiala.

Arabia Saudita recunoaste ca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost ucis in consulatul sau din Istanbul

Arabia Saudita a recunoscut ca jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, a carui disparitie pe 2 octombrie a avut un ecou global, a fost ucis in consulatul sau din Istanbul, transmite AFP. Confirmarea mortii lui Jamal Khashoggi a fost transmisa la primele.

Arabia Saudita RECUNOASTE teribila ucidere a jurnalistului Jamal Khashoggi: DEMITERI la varf si arestari de rasunet!

Arabia Saudita a recunoscut sambata ca jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, a carui disparitie pe 2 octombrie a avut un ecou global, a fost ucis in consulatul sau din Istanbul, transmite AFP, preluata.

Politia turca cauta ramsitele jurnalistului saudit disparut intr-o padure de langa Istanbul . Trupul lui Jamal Khashoggi ar fi fost dizolvat in acid sustin unele surse

Politia turca verifica o padure de la periferia orasului Istanbul si un oras situat langa Marea Marmara pentru a gasi ramasitele jurnalistului saudit Jamal khashoggi , care a disparut acum doua saptamani dupa ce a intrat in consulatul saudit, au declarat oficialii turci, citati Reuters. O sursa turca bine plasata a dezvaluit corespondentei SkyNews ca trupul jurnalistului ar fi fost dizolvat in acid.

Cazul jurnalistului saudit disparutNoua pista a anchetatorilor turci: ramasitele Jamal Khashoggi ar fi fost scoase din Istanbul / Ce variante sunt luate n calcul

Anchetatorii turci extind aria de cautare a jurnalistului saudit disparut si iau iau in calcul posibilitatea ca ramasitele lui Jamal Khashoggi sa fi fost scoase din Istanbul, a declarat un oficial turc pentru AP. Zonele vizate ar fi o padure din apropiere de Istanbul si un oras de pe malul Marii Marmara.

Cazul jurnalistului saudit disparut: n ultimul editorial publicat de Washington Post, Jamal Khashoggi cere o platforma internationala independenta pentru ca oamenii din lumea araba sa nu mai fie manipulati de guvernele lor

Ultimul editorial al jurnalistului Jamal Khashoggi, care ar fi fost ucis in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, a fost publicat de Washington Post.

VIDEO SUA au cerut Turciei nregistrarea privind moartea jurnalistului Jamal Khashoggi

SUA au cerut Turciei inregistrarea din care reiese ca jurnalistul saudit Jamal Khashoggi a fost ucis in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, relateaza BBC.

Politia turca cauta ramasitele jurnalistului sauditintr-o padure langa Istanbul. Trupul lui Khashoggi ar fi fost dizolvat in acid, sustin unele surse

Politia turca verifica o padure de la periferia orasului Istanbul si un oras situat langa Marea Marmara pentru a gasi ramasitele jurnalistului saudit Jamal khashoggi , care a disparut acum doua saptamani dupa ce a intrat in consulatul saudit, au declarat oficialii turci, citati de Reuters. O sursa turca bine plasata a dezvaluit corespondentei SkyNews ca trupul ziaristului ar fi fost dizolvat in acid.

Noi detalii despre disparitia lui Jamal Khashoggi: Un fost ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite ar avea legaturi cu uciderea jurnalistului

Fostul ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite Maher Abdulaziz Mutreb ar fi fost implicat in presupusul asasinat al jurnalistului Jamal Khashoggi, potrivit CNN, care citeaza surse apropiate anchetei.

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi a fost taiat in bucati, timp de 7 minute, cat era inca in viata

O persoana a declarat sub protectia anonimatului ca a ascultat inregistrarea audio cu ultimele momente din viata jurnalistului suadit Jamal Khashoggi si a descoperit astfel ca barbatul a fost taiat in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )