Libnet.ro
UNICEF

22:00

Arad: Barurile si restaurantele se inchid in 7 localitati, din cauza cresterii cazurilor de COVID-19

B1 B1,
Arad: Barurile si restaurantele se inchid in 7 localitati, din cauza cresterii cazurilor de COVID-19

Barurile si restaurantele si seinchidin sapte localitati din judetului Arad, pentru cel putin o saptamana, din cauza numarului de infectari cu COVID-19, care a crescut alarmant. incepand. continuă pe B1

Guvernul britanic a inasprit restrictiile, din cauza cresterii numarului cazurilor de Covid-19

Guvernul britanic a inasprit azi restrictiile legate de socializare in unele parti din nord-estul Angliei, ca reactie la cresterea numarului cazurilor de Covid-19, transmite Reuters, conform news.

Moscova a prelungit vacanta elevilor cu o saptamana, din cauza cresterii infectarilor cu covid

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, si-a facut publica marti decizia de a prelungi cu o saptamana vacanta scolara, pentru a impiedica raspandirea noului tip de coronavirus, in conditiile in care numarul de contaminari a crescut puternic in capitala rusa de la inceputul lui septembrie, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Se inchid restaurantele si cafenelele in patru localitati din Iasi

Restaurantele, cafenelele aflate in interior si jocurile de noroc se inchid in patru comune din Iasi, din cauza cresterii cazurilor de Covid-19. De asemenea, in orasul Iasi s-ar putea lua aceleasi masuri, daca imbolnavirile continua sa creasca.

Restaurantele si barurile se inchid din nou in mai multe localitati, in urma cresterii a numarului de infectari cu COVID-19

Restaurantele de interior si barurile din sapte localitati din judetul Arad se inchid din nou, timp de o saptamana, din cauza cresterii alarmante a numarului de infectii cu COVID-19.

CORONAVIRUS |Se inchid restaurantele si cafenelele din Iasi, in urma cresterii cazurilor de COVID-19

Restaurantele si cafenele se vor inchide total in Iasi din cauza cresterii considerabile a numarului infectarilor cu noul coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat aceasta decizie p.

Restrictii impuse in mai multe localitati hunedorene, din cauza numarului mare de infectii cu Covid 19

In mai multe localitati din judetul Hunedoara au fost impuse restrictii in privinta activitatilor cu publicul in restaurante si cafenele, din cauza numarului mare de infectii cu noul coronavirus.

800 de buletine de vot au disparut in doua localitati din Arges

Cu o zi inainte de alegerile locale, 800 de buletine de vot au fost raportate lipsa in doua localitati din Arges. in localitatea Rucar, din judetul Arges lipsesc circa 400 de buletine de vot pe care.

Ce trebuie sa faca romanii care nu pot vota din cauza unor probleme de sanatate

Romanii care nu pot vot din cauza unor probleme de sanatate, precum si cei bolnavi de COVID-19, dar si cei care se afla in carantina pot cere urna mobila. Pentru a putea face aceasta solicitare, cei in cauza trebuie sa prezinte o serie de documente medicale care sa ateste faptul ca nu pot merge la sectiile de votare.

EXCLUSIV Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce a fost obligat sa faca de catre anchetatori

Fiul lui Ilie Dumitrescu se pare ca are mari probleme cu legea. Toto, cu toate calitatile sale de star de cinema, nu a putut sta departe de droguri. Asa se face ca fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor, substante pe care le-a consumat in urma cu cateva saptamani. Fiul lui Ilie .

Castelul Branare pierderi de 90%din cauza pandemiei. Jumatate dintre angajati au fost concediati

Pandemia de coronavirus a afectat taote domeniile, in special turismul. Jumatate din angajatii Castelului Bran au fost concediati din cauza pandemiei de coronavirus. De la inceputul lunii octombrie, doar.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )