Libnet.ro
UNICEF

17:15

Arad: Un bazin de not terminat anul trecut, cu o ntrziere de 5 ani, nu este dat n folosinta din cauza birocratiei

Hotnews Hotnews,
 Arad: Un bazin de not terminat anul trecut, cu o ntrziere de 5 ani, nu este dat n folosinta din cauza birocratiei

Bazinul de polo construit in municipiul Arad de catre Compania Nationala de Investitii CNI), proiect de peste 23 de milioane de lei, nu este dat in folosinta nici la patru luni de la receptia finala a lucrarilor, din cauza unor proceduri birocratice intarziate, care vor mai dura alte cateva luni, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Decebal Fagadau: Constanta a pierdut in anul trecut 70 de milioane de lei. Sper ca situatia sa se remedieze

Primarul Constantei, Decebal Fagadau, a declarat ca in ultimii cinci ani de zile municipiul a inregistrat o scadere a veniturilor din impozitul pe venit si ca anul trecut pierderea suferita la bugetul local a fost de aproximativ 70 de milioane de lei. El a precizat ca AMR a solicitat alocarea unei cote de 60% din impozitul pe venit, 20% sa mearga catre consiliile judetene, iar 20% sa ramana tot la dispozitia autoritatilor locale.

UFC: Khabib Nurmagomedov, suspendat noua luni, iar Conor McGregor sase luni, dupa incidentele de la meciul de anul trecut

Comisia sportiva a statului Nevada l-a suspendat noua luni pe luptatorul rus Khabib Nurmagomedov si sase luni pe irlandezul Conor McGregor, dupa incidentele de la meciul pe care l-au disputat anul trecut, la 6 octombrie.

ONRC: Peste 80 de mii de firme au fost radiate anul trecut

Numarul firmelor radiate a scazut anul trecut cu 2,57%, comparativ cu 2017, ajungand la 80. 181 firme, conform statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

Dragnea va fi judecat de completul tras la sorti anul trecut

Liviu Dragnea va fi judecat de completul tras la sorti la finalul anului trecut. Instanta Suprema a decis definitiv, dupa mai bine de sase ore de deliberari, ca mentine decizia luata de Consiliul Superior al Magistraturii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )