Libnet.ro
UNICEF

13:00

Arafat: Cele doua cazuri noi de coronavirus au venit din afara zonei de carantinare

Antena3 Antena3,
Arafat: Cele doua cazuri noi de coronavirus au venit din afara zonei de carantinare

Doua noi cazuri de coronavirus in Romania. continuă pe Antena3

Arafat: Cele doua cazuri noi de coronavirus au venit din afara zonei de carantinare

Doua noi cazuri de coronavirus in Romania.

Doua cazuri noi de coronavirus confirmate in Romania

Inca doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, a anuntat vineri secretarul de stat in MS Nelu Tataru. Este vorba despre un barbat din Maramures si despre o femeie din Timis.

inca doua cazuri de infectare cu coronavirus, confirmate in Romania

Inca doua persoane din Romania au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus. Cei doi romani sunt internati, in prezent, in spitalul din Timisoara, unul fiind din judetul Timis, iar altul din Maramures.

Alte doua tari europene au confirmat primele cazuri de coronavirus. Ce s-a aflat despre cei infectati

Austria a anuntat, de asemenea, primele doua cazuri confirmate de coronavirus. Un caz a mai fost confirmat si in Croatia. Astfel ca, primele doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Austria si au fost facute publice de catre autoritati. Alte doua tari europene au confirmat primele cazuri de coronavirus Autoritatile din Tirol au confirmat .

Toyota lanseaza an Romacentnia doua hibride noi

Toyota lanseaza an Romacentnia doua hibride noi, RAV4 Plug-in Hybrid e153;i Yaris hibrid. Noile modele vor fi disponibile an a doua jumatatea a anului.

Dana Razboiu, declaratii dureroase dupa cele doua divorturi. Ce spune despre o noua casatorie

Dana Razboiu face declaratii dureroase despre cele doua divorturi. Cum a trecut peste momentele extrem de grele si ce spune aceasta despre o posibila noua casatorie? Dana Razboiu, declaratii emotionante despre cele doua divorturi Divorturile sunt deja la ordinea zile nu numai in Romania, ci in toata lumea. Dana Razboiu a trecut si ea printr-o .

Cum a reactionat Lora cand a aflat ca Andreea Balan confirma despartirea. Ce au in comun cele doua

Andreea Balan trece prin momente extrem de grele. Nimeni n-ar fi intuit, in urma cu cateva saptamani, ca viata ei se va schimba atat de tare. Ce i-a scris Lora dupa ce solista a confirmat despartirea definitiva de tatal copiilor sai si ce au in comun cele doua vedete? Lora, reactie dupa ce Balan confirma .

Dacia Duster vs. Tesla X: testul inutil sau genial pentru cele doua SUV-uri

In timp ce Dacia Duster e un SUV cu pret mic, Tesla X e un SUV premium, electric. Care ar castiga dintre cele doua intr-o cursa off road? inainte de orice Dacia Duster vs. Tesla X, sa explic.

Ce a patit Marius, un roman care s-a autoizolat cu sotia dupa ce a venit din Italia. Pana la aceasta ora, 121 convorbiri avute

Care este poveste lui Marius? Un tanar roman care s-a izolat in casa cu sotia sa. Cei doi au venit din Italia dupa o scurta vacanta. Tanarul a avut pana acum circa 121 de convorbiri cu autoritatiile, sustine el. Cum decurge perioada lui de carantina? Ce a patit Marius, un roman care s-a autoizolat cu .

inca doua noi cazuri de coronavirus au fost confirmate VIDEO

Inca doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, a anuntat secretarul de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )