Libnet.ro
UNICEF

05:15

Aramco a stabilit o evaluare de pana la 1.700 de miliarde de dolari pentru oferta publica initiala

România Liberă România Liberă,
Aramco a stabilit o evaluare de pana la 1.700 de miliarde de dolari pentru oferta publica initiala

Grupul saudit Aramco a stabilit un pret al listarii care implica o evaluare a gigantului producator . continuă pe România Liberă

Trump cere guvernului de la Tokyo 8 miliarde de dolari pe an pentru ca soldatii americani sa ramana in Japonia

Presedintele american Donald Trump a cerut Japoniei sa isi creasca de patru ori platile pentru trupele americane stationate pe teritoriul sau, relateaza publicatia Foreign Policy, care citeaza fosti si actuali oficiali americani ramasi sub protectia anonimatului, in contextul in care Washingtonul isi preseaza vechii aliati sa isi majoreze cheltuieile cu apararea, potrivi Reuters, preluata de Agerpres.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, vrea sa obtina pana la 25,5 miliarde dolari din listarea pe bursa

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Aramco, cea mai mare companie petroliera si cea mai profitabila din lume, a precizat ca intentioneaza sa vanda 1,5% din actiunile sale, sau aproximativ trei miliarde actiuni, la un interval de pret cuprins intre 8 si 8,5 dolari, ceea ce inseamna ca IPO-ul ar urma sa genereze o suma cuprinsa intre 24 si 25,5 miliarde dolari.

Aramco vrea sa stranga 25,5 miliarde dolari din vanzare la bursa a 1,5% din actiuni

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP.

Alibaba a atras o cerere in valoare de 13,4 miliarde de dolari pentru listarea la Hong Kong

Gigantul chinez al comertului electronic Alibaba a atras deja o cerere de cateva ori mai mare decat oferta de actiuni de 13,4 miliarde de dolari prin care grupul vrea sa realizeze listarea secundara a grupului la Hong Kong, au declarat vineri surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

IIF: Datoria globala va atinge un nou record istoric in 2019 255.000 de miliarde de dolari

Datoria globala se afla pe traiectorie pentru atingerea unui nivel record de peste 255. 000 de miliarde de dolari la sfarsitul anului, a estimat vineri Institute of International Finance IIF), echivalentul a circa 32. 500 de dolari pentru fiecare din cei 7,7 miliarde de locuitori ai planetei, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )