Libnet.ro
UNICEF

21:45

Aranjamentele reabilitarii Cazinoului din Constanta sunt nepotrivite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Aranjamentele reabilitarii Cazinoului din Constanta sunt nepotrivite

Experti europeni considera ca aranjamentele in urma carora Cazinoul din Constanta ar urma sa fie reabilitat sunt nepotrivite si creeaza riscuri deosebit de mari ca proiectul sa fie un esec in termeni de calitate, cost si timp. Ei sustin ca lipsa de implicare a proprietarului - Primaria Constanta - este o decizie regretabila. continuă pe Ziarul Bursa

Romania isi bate joc de patrimoniul istoric. Cazinoul din Constanta, lasat in paragina

Cazinoul din Constanta, intre cele mai periclitate sapte siteuri din Europa in 2018, are nevoie de 12 milioane de euro fonduri alocate de Guvern pentru reabilitare, potrivit unui raport tehnic si financiar.

Descoperire socanta intr-un restaurant din Constanta. Mai multe produse au fost gasite expirate si pline de gandaci

O terasa din Mamaia si un restaurant din Constanta, ambele avand acelasi administrator, au fost inchise temporar de inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC).

Starea infrastructurii feroviare: 70% din linii nu sunt sigure, 65% din poduri sunt ruinate, instalatiile de semnalizare sunt in stare critica

Peste 70% din liniile de cale ferata nu sunt sigure, peste 65% din poduri sunt periculos ruinate, peste 72% din podete sunt distruse, iar instalatiile de semnalizare se afla intr-o stare critica, se arata intr-un raport intocmit de Ministerul.

Soferi atacati noaptea pe un drum din Constanta. Bombardau cu pietre masinile care treceau

Mai multe persoane au aruncat cu pietre in masinile care treceau noaptea prin localitatea Tariverde, pe drumul european care leaga Tulcea de Constanta. Incidentul a avut loc pe E87, drumul european care face.

GRAV accident la o biserica din Constanta. Un barbat a cazut de pe o schela instalata in interiorul lacasului

Un barbat, in varsta de 60 de ani, a cazut in gol de la o inaltime de circa 10 metri de pe o schela in timp ce lucra in interiorul bisericii din localitatea Lumina, Constanta. Barbatul lucra la renovarea.

Un barbat din Constanta s-a vrut asasin platit, dar a fost refuzat. Ce a urmat e incredibil

Un barbat de 54 de ani din Valu lui Traian s-a oferit sa-l ucida pe sotul unei femei si doi prieteni de-ai acestuia. Barbatul a fost arestat dupa ce si-a oferit serviciile de criminal unei vecine, careia.

Patron romn: Ne aducem angajati de afara. Oamenii din Asia sunt nascuti ca sa serveasca, la romni a servi nseamna ce, eu sunt sluga?!

Antreprenorul Dragos Anastasiu, care are afaceri de peste 100 de milioane de euro pe an in turism si transport in principal, spune ca pe termen scurt oamenii de afaceri romani, mai ales in domeniul HORECA, isi rezolva problema lipsei de forta de munca din tara aducand lucratori din afara Uniunii Europene, in conditiile in care oamenii din Asia, de exemplu, sunt nascuti ca sa serveasca si vin si cu un import de cultura in acest sens.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )