Libnet.ro
UNICEF

06:15

ARCA solicita Guvernului Romaniei sa adopte un set de masuri pentru protejarea televiziunilor si radiourilor

Antena3 Antena3,
ARCA solicita Guvernului Romaniei sa adopte un set de masuri pentru protejarea televiziunilor si radiourilor

Asociatia Romana de Comunicatii Audiovizuale - ARCA a facut un apel Guvernului Romaniei pentru a solicita protejarea televiziunilor si radiourilor de efecte crizei de coronavirus. continuă pe Antena3

UDMR solicita Guvernului o rectificare bugetara urgenta

UDMR solicita utilizarea cat mai eficienta a instrumentelor puse la dispozitie de Uniunea Europeana ca raspuns la pandemia de coronavirus si propune premierului o rectificare bugetara de urgenta, a afirmat Kelemen Hunor, presedintele Uninunii, la finalul sedintei Consiliului Economic al formatiunii respective. Liderul UDMR solicita finantarea prioritara a investitiilor importante pentru comunitatile locale si compensarea pierderilor financiare cauzate de restrangerea activitatii institutiilor si autoritatilor locale.

IN CONTEXTUL SITUATIEI GENERATE DE RASPANDIREA VIRUSULUI COVID-19 OTP Bank Romania anunta masuri pentru clientii cu credite in derulare

OTP Bank Romania anunta printr-un comunicat remis Redactiei, masuri pentru clientii cu credite in derulare persoane fizice, IMM-uri si Corporatii, in contextul raspandirii virusului COVID-19.

Tariceanu sustine ca PSD, ALDE si Pro Romania vor anunta masuri pentru a ajuta economia romaneasca

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca se va intalni, luni, cu liderii PSD, Marcel Ciolacu, si Pro Romania, Victor Ponta, pentru a stabili un set de masuri economice care vor fi promovate in Parlament pentru a ajuta economia romaneasca si a mentine locurile de munca.

Paula Pirvanescu cere Guvernului Romaniei sa intinda o mana de ajutor companiilor de tip start-up

Paula Pirvanescu, Presedinte RBC face un apel catre Guvernul Romaniei sa intinda o mana de ajutor pentru salvarea companiilor de tip start-up microintreprinderi si profesii liberale) care, in aceasta perioada duc o grea lupta de supravietuire din punct de vedere economic, searata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )