Libnet.ro
UNICEF

09:15

ArcelorMittal: Pretul gazelor in Romania va fi mai mare decat cel din Uniunea Europeana dupa liberalizare

Adevărul Adevărul,
ArcelorMittal: Pretul gazelor in Romania va fi mai mare decat cel din Uniunea Europeana dupa liberalizare

Pretul gazelor pe piata din Romania va fi aliniat la cel de import la finele perioadei de liberalizare, insa pretul la care Romania importa gaze este mai mare decat cel de pe pietele europene, a declarat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galati. continuă pe Adevărul

ArcelorMittal: Jumatate din companiile mari consumatoare de gaze s-ar putea inchide din cauza liberalizarii. Pretul de import, mai mare decat cel de pe burse

ArcelorMittal cere o etapa de tranzitie pana in 2018 pentru ca marii consumatori de gaze sa se alinieze preturilor europene, la fel ca si consumatorii casnici, in caz contrar existand pericolul ca jumatate dintre marile companii consumatoare sa se inchida, iar 400. 000 de locuri de munca sa dispara.

EximBank mizeaza pe exportatori si castiga: a obtinut in 2013 un profit de patru ori mai mare decat in 2012

EximBank, banca dedicata sustinerii exportatorilor, a incheiat anul 2013 cu un profit net de aproape 50 de milioane de lei, nivel de patru ori mai mare fata de 2012. Rezultatele au fost obtinute in conditiile dinamizarii activitatii comerciale si gestionarii eficiente a resurselor, potrivit datelor financiare preliminare, se arata intr-un comunicat al bancii.

Romgaz, cifra de afaceri mai mare, dar profit net in scadere

Intreprinderea Romgaz simbol: SNG) a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 3,9 miliarde lei, cu 100 de milioane de lei mai mare decat cea din 2012, dar profitul net a scazut cu 188,5 milioane lei, pana la 930,7 milioane lei, conform rezultatelor financiare preliminare trimise, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Momentul FNI pentru Bitcoin: cel mai mare serviciu de schimb valutar dispare si ia cu el sute de milioane de dolari

Moneda virtuala care a depasit in 2013 pretul aurului a dat acum de o criza care ar putea-o destabiliza pe o perioada mai mare. MtGox, unul dintre cele mai mari servicii de schimb valutar, a disparut si odata cu el au disparut sute de milioane de dolari in bitcoini.

Business report: Cine urmeaza dupa Astra?; Cele patru persoane care au salarii mai mari decat la ASF; Daca Facebook s-ar inchide azi, multe business-uri ar muri

Petrom a ratat prima iesire pe bursa de gaze, dar oare nu asa a vrut? Profitul pe anul trecut a celei mai mari companii din Romania, OMV Petrom, de circa 1,1 miliarde euro, ar trebui sa fie si mai mare in acest an. Deutsche Telekom: Ne intereseaza in Romania zonele de TV, broadband si servicii B2B. Deutsche Telekom, unul dintre cei mai mari opertorii de comunicatii din Europa, care detine operatiuni si in Romania, vede un potential ridicat in piata telecom autohtona.

Cel mai mare retailer rus de jucarii vrea sa se listeze la Londra

Detsky Mir, cel mai mare mare lant de distributie a jucariilor din Rusia, detinut de un conglomerat major, a depus documentele pentru aprobarea, de catre banca centrala, a listarii sale la Bursa din Londra London Stock Exchange - LSE).

Vlad Darie a castigat cel mai mare premiu din istoria turneului de poker Super Tuesday: 120.000 euro

Dupa recentul titlu din Sunday Million, azi noapte satmareanul Vlad Darie a dat o noua lovitura de mare efect, castigand cel mai mare premiu din istoria turneului de PokerStars Super Tuesday.

Vlad Darie a castigat cel mai mare premiu din istoria turneului de poker Super Tuesday: 120.000 de dolari

Dupa recentul titlu din Sunday Million, azi noapte satmareanul Vlad Darie a dat o noua lovitura de mare efect, castigand cel mai mare premiu din istoria turneului de PokerStars Super Tuesday.

SanDisk a anuntat lansarea celui mai mare card din lume, cu o capacitate de 128 GB

SanDisk, cel mai important producator international de carduri de memorie, a anuntat lansarea celui mai mare card microSD din lume, cu o capacitate de 128 GB. Cardul SanDisk Ultra microSDXC UHS-I are o capacitate.

Business B1 la zi: Romania are cea mai mare rata cumulata a contributiilor sociale din regiune

Romania are cea mai mare rata cumulata a contributiilor sociale platite de angajatori si angajati din regiune - de 55% din salariu, ceea ce favorizeaza munca la negru, cu efect negativ asupra venuiturilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )