Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ce are special masina care te scapa de aglomeratia din trafic

Playtech Playtech,
Ce are special masina care te scapa de aglomeratia din trafic

De cate ori ti-ai luat masina ta cu patru sau cinci locuri si te-ai plimbat singur? Mai des decat ti-ar placea sa recunosti, probabil. Aproximativ 90% dintre persoanele care calatoresc cu. continuă pe Playtech

Ce sanse ai sa fii lovit de fulger intr-o masina care se deplaseaza. Specialistii dau verdictul

Foarte periculoase sunt descarcarile electrice pe timp de furtuna. La nivel global, mor anual zeci de oameni electrocutati. De cele mai multe ori, decesele provocate de fulger au loc atunci cand oamenii desfasoara activitati in aer liber. Ce sanse ai sa fii lovit de fulger intr-o masina care se deplaseaza Potrivit cercetatorilor, fulgerul poate lovi .

Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Unul din cele mai frumoase castele de la noi a fost in sfarsit readus la viata. Un conte a decis sa dea fata satului in care se afla si a schimbat una din atractiile locului. Care e povestea din spatele locatiei uitate de lume? Un castel din Romania, readus la viata de un conte. Unde .

O retea de proxeneti condusa de o familie de romani care lua fete din Romania pentru a le obliga sa se prostitueze in Franta a fost destructurata

O familie de romani a obligat femei tinere sa se prostitueze in apartamente din suburbiile Parisului dupa ce le-a antrenat prin bordelurile din Germania. Reteaua de proxeneti a fost destructurata saptamana aceasta, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )