Libnet.ro
UNICEF

19:00

Are un trup fara cusur. Ea este cea mai sexy mamica din showbizul romanesc

Antena3 Antena3,
Are un trup fara cusur. Ea este cea mai sexy mamica din showbizul romanesc

Este insarcinata in patru luni cu primul copil, dar poate candida cu brio la rubrica Cea mai sexy viitoare mamica. O cunoscuta vedeta din tara noastra a facut furori cu aparitia. continuă pe Antena3

Romania, afectata de un fenomen extrem de rar. Nu s-a mai intamplat asa ceva in ultimii 100 de ani

Temperatura globala inregistrata in luna martie este cea mai ridicata din ultimii 100 de ani. Comparata cu media temperaturilor din secolul trecut, luna martie 2016 a fost mai calda cu 1,07 grade.

PSD are in acest moment cea mai mare cota de incredere

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat ca in acest moment partidul pe care il conduce are cea mai mare cota de incredere, aceasta datorandu-se atat rezultatelor guvernarii social-democrate, cat si politicii duse de formatiune in ultima perioada, informeaza surse din media.

Romania va avea cea mai mica delegatie la Jocurile Olimpice de la Rio din ultimii 28 de ani

Delegatia Romaniei de anul acesta va fi cea mai mica la Jocurile Olimpice de la Rio. Aceasta are momentan doar 58 de sportivi. Numarul va mai creste, avand in vedere ca nu s-au inchis.

Jurnalismul de presa scrisa cea mai rea meserie din lume, in 2016

Stresul, veniturile salariale si mediul de lucru fac ca jursnalismul de presa scrisa sa fie cea mai rea meserie din lume, in anul 2016, porivit unui clasament realizat de un site american specializat in resurse umane. A doua cea mai rea meserie este acea de taietor de lemne.

Cum ne afecteaza, la maturitate, relatia cu parintii nostri si care este cea mai buna cale de a ne vindeca ranile sufletesti dobandite in copilarie

In timp, amintirile dureroase din copilarie se estompeaza, insa, desi traim cu impresia ca acestea apartin trecutului, in realitate ele contribuie la formarea anumitor tipare comportamentale prin care ne autosabotam, potrivit psihologului clinician Gaspar Gyorgy.

Cea mai calda zi din aceasta primavara: Maxima va atinge 33 de grade (VIDEO)

Vremea atinge noi recorduri. Suntem la mijlocul primaverii dar temepraturile sunt de vara. Iar astazi, termometrele vor trece de 30 de grade. Ceea ce inseamna ca astazi vom avea parte de cea mai calduroasa.

Utile: Vindecarea prin medicina energetica; 7 lucruri gresite pe care barbatii le fac in pat; Cum prepari cea mai buna dulceata de trandafiri

Tu te speli corect pe maini? Iata cum trebuie sa procedezi. Mainile curate sunt cea mai simpla solutie prin care putem impiedica patrunderea. Cele mai statornice zodii. Cu cine sa te cuplezi, daca vrei sa te casatoresti In functie de semnul.

Cotroceni-podul Basarab va fi cea mai activa zona din Bucuresti pe imobiliare in 2017-2018

Cea mai activa zona din Bucuresti pe dezvoltari imobiliare va fi in 2017-2018 cea din centru-vest, respectiv Cotroceni pana la podul Basarab, apreciaza Horatiu Florescu, presedinte si CEO al Knight Frank, una dintre cele mai mari companii de.

Martie 2016, cea mai calda din ultimii 125 de ani. Cum explica specialistii fenomenul

Martie 2016 a fost cea mai calda luna martie din ultimii 125 de ani, devenind, astfel, a 11-a luna consecutiva cu valori termice record, scrie Mashable. com.

Credea ca este cel mai norocos barbat din lume, dar acum isi blesteama zilele. Niciun medic nu poate trata problema iubitei lui

Sami Walton, o tanara de 29 de ani din Marea Britanie, se confrunta cu o problema extrem de grava, care ii afecteaza grav viata personala, dar si pe cea profesionala. Tanara si-a pierdut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )