Libnet.ro
UNICEF

09:30

Arestare importanta in ancheta privind bomba din metroul londonez: Un tanar de 18 ani a fost retinut in Dover

Hotnews Hotnews,
 Arestare importanta in ancheta privind bomba din metroul londonez: Un tanar de 18 ani a fost retinut in Dover

Politistii britanici care ii cauta pe cei vinovati pentru bomba ce a ranit vineri 29 de oameni in metroul londonez au arestat un tanar de 18 ani, arestare prezentata drept una importanta, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Marea Britanie: Operatiune a politiei la o adresa din Surrey, in ancheta privind bomba din metroul londonez

Politia britanica anunta ca fortele de ordine au evacuat si fac perchezitii la o adresa rezidentiala din Surrey, sudul Angliei, dupa arestarea unui tanar de 18 ani in legatura cu atacul cu bomba comis vineri in metroul londonez si soldat cu 30 de raniti, transmite Reuters.

Activitatea Comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009, prelungita cu 60 de zile de conducerea Parlamentului

Activitatea Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a fost prelungita cu 60 de zile, printr-o hotarare a Birourilor Permanente Reunite, in conditiile in care buna desfasurare a acesteia a fost blocata prin refuzul procurorului general Augustin Lazar de a trimite dosarul clasat privind scrutinul si prin faptul ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu a raspuns la intrebarea daca a fost acasa la Gabriel Oprea in seara alegerilor.

Un suspect in varsta de 18 ani a fost arestat la Dover in cazul atentatului de la metroul londonez

ACTUALIZARE 17:55 Perchezitii intr-o casa la Sunbury, in cadrul anchetei privind atentatul de la Londra Fortele de ordine britanice efectueaza perchezitii la o casa situata la periferia Londrei, evacuand vecinii ca masura de precautie, in cadrul anchetei cu privire la atentatul de ieri de la metroul londonez, relateaza The Associated Press. *ACTUALIZARE 13:03 Un tanar in varsta de 18 ani a fost arestat astazi in zona portului Dover, de Politia din Kent, in cazul atentatului de ieri de la metroul din Londra, au anuntat fortele de ordine, citate de BBC News. *Statul Islamic revendica atentatul din metroul de la Londra.

Suspect in varsta de 18 ani arestat la Dover in cazul atentatului de la metroul londonez

ACTUALIZARE 13:03 Un tanar in varsta de 18 ani a fost arestat astazi in zona portului Dover, de Politia din Kent, in cazul atentatului de ieri de la metroul din Londra, au anuntat fortele de ordine, citate de BBC News. *Statul Islamic revendica atentatul din metroul de la Londra.

Explozie la metroul londonez: Mai multi calatori au fost raniti(FOTO)

O explozie s-a produs vineri in statia Parsons Green a metroului londonez, informeaza Reuters. Mai multi pasageri au suferit arsuri. Fortele de ordine si ambulantele au sosit la fata.

Explozie la metroul londonez: Mai multi calatori au fost raniti(FOTO, VIDEO)

O explozie s-a produs vineri in statia Parsons Green a metroului londonez, informeaza Reuters. Mai multi pasageri au suferit arsuri. Fortele de ordine si ambulantele au sosit la fata.

Marea Britanie: Tanar de 18 ani, arestat in legatura cu atentatul de la metroul londonez

Politia britanica a arestat un tanar in varsta de 18 ani, suspectat de legaturi cu atentatul comis vineri la statia de metrou Parsons Green din Londra, informeaza Sky.

Explozie la metroul londonez: Mai multi calatori au fost raniti. Autoritatile vorbesc despre un incident terorist (FOTO, VIDEO)

20 Unitatea de contraterorism din Marea Britanie trateaza explozie drept unincident terorist, informeaza BBC News. O explozie s-a produs vineri in statia Parsons Green a.

Statul Islamic revendica atentatul din metroul de la Londra. Nivelul amenintarii teroriste, ridicat la critic

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat vineri seara atentatul cu bomba la metrou, in statia Parsons Green din sud-vestul Londrei, soldat cu 29 de raniti, prin intermediul organului sau de propaganda Amaq, relateaza Le Monde si The Associated.

Statul Islamic revendica atentatul din metroul de la Londra

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat aseara atentatul cu bomba la metrou, in statia Parsons Green din sud-vestul Londrei, soldat cu 29 de raniti, prin intermediul organului sau de propaganda Amaq, relateaza Le Monde si The Associated Press.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )