Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arestari la BCR Asigurari de Viata: Trei angajati, acuzati de evaziune fiscala, au fost retinuti pentru 29 de zile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Arestari la BCR Asigurari de Viata: Trei angajati, acuzati de evaziune fiscala, au fost retinuti pentru 29 de zile

Trei angajati ai BCR Asigurari de Viata, retinuti in cazul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la sase milioane de euro pentru o perioada de sapte luni, au fost arestati preventiv de Tribunalul Mures, iar alti sapte functionari bancari au. continuă pe Wall-Street Ro

Trei angajati ai BCR Asigurari de Viata au fost retinuti pentru un prejudiciu estimat la sase milioane de euro

Trei angajati ai BCR Asigurari de Viata, retinuti in cazul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la sase milioane de euro pentru o perioada de sapte luni, au fost arestati preventiv de Tribunalul Mures, iar alti sapte functionari bancari au primit interdictia de a parasi tara.

Trei angajati ai BCR Asigurari de Viata, arestati in cazul de evaziune de sase milioane euro

Trei angajati ai BCR Asigurari de Viata, retinuti in dosarul de evaziune fiscala pentru o perioada de sapte luni, au fost arestati preventiv de Tribunalul Mures, decizie luata in noaptea de vineri spre sambata, iar alti sapte functionari bancari au primit interdictia de a parasi tara, potrivit surselor de presa.

Trei angajati ai BCR Asigurari de Viata, arestati preventiv intr-un dosar de evaziune fiscala

Trei angajati ai BCR Asigurari de Viata au fost arestati preventiv in dosarul de evaziune fiscala de 6 milioane de euro. Este vorba despre Sevciuc Diana Violeta, director executiv vanzari BCR Asigurari de.

10 angajati BCR Asigurari de Viata, retinuti pentru evaziune

18 persoane persoane au fost retinute de politie, printre care se numara zece angajati ai BCR Asigurari de Viata, in cazul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la sase milioane de euro, informeaza sursele de presa.

Targu Mures. 10 angajati BCR Asigurari de Viata, retinuti pentru evaziune.

Un numar de 18 persoane, intre care zece angajati ai BCR Asigurari de Viata, au fost retinute in cazul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la sase milioane de euro pentru o perioada de sapte luni, informeaza Mediafax. Joi, persoanele retinute urmeaza sa fie duse in instanta cu propunerea de arestare preventiva. Seful DIICOT Mures, Alin Lazar, a declarat, joi, ca in urma audierilor care au avut loc in ultimele doua zile s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore in cazul a 18 .

EVAZIUNE: 10 angajati BCR Asigurari au fost retinuti. Modul de operare era unul inedit

Un numar de 18 persoane, intre care zece angajati ai BCR Asigurari de Viata, au fost retinute in cazul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la sase milioane de euro pentru o perioada de sapte luni, urmand ca joi sa fie duse in instanta cu.

10 angajati ai BCR Asigurari si 8 patroni ai unor societati comerciale afla maine daca vor fi arestati pentru 29 de zile

18 persoane, printre care 10 angajati ai BCR Asigurari, au fost aduse astazi in fata judecatorilor de la Tribunalul Mures cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, dupa ce au fost retinute de procurorii DIICOT.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )