Libnet.ro
UNICEF

14:15

Arestul Capitalei a fost inchis pentru renovare. Cand vor fi finalizate lucrarile

Antena3 Antena3,
Arestul Capitalei a fost inchis pentru renovare. Cand vor fi finalizate lucrarile

Arestul Central al Politiei Capitalei a intrat, recent, in reparatii majore motiv pentru care au fost luate masuri speciale legate de incarcerari. incepute in urma cu cateva luni, lucrarile de modernizare. continuă pe Antena3

Dosarul Microfonul, al lui Carmen Dan, a fost inchis: Microfonul, plantat chiar de cel care trebuia sa-l descopere (VIDEO)

UPDATE: Potrivit unor surse, dosarul a fost clasat pentru ca nu exista fapta de violare de domiciliu. Mai mult, se pare ca microfonul despre care s-a plans Carmen Dan nici nu a existat. De fapt, dispozitivul a fost.

Dosarul Microfonul, al ministrului Carmen Dan, a fost inchis de procurori

Dosarul Microfonul, care privea dispozitivul de inregistrare pe careministrul de Interne, Carmen Dan,l-a gasit in locuinta sa, intr-o priza, a fost inchis. Stire in curs de.

Noua varsta de la care romanii pot iesi la PENSIE! Cand vor primi, de fapt, banii

Costurile cu plata pensiilor cresc la nivelul intregii Uniuni Europene, motiv pentru care varsta medie de pensionare va creste cu aproximativ doi ani in urmatoarele patru decenii. Tari precum Danemarca, Italia.

Primaria Capitalei achizitioneaza locuinte pentru medici

Primaria Capitalei va incepe procedura de achizitie a 500 de apartamente si garsoniere, reprezentand locuinte de serviciu pentru medicii si asistentele care lucreaza in spitalele din subordinea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale ASSMB), a decis, Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB).

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )