Libnet.ro
UNICEF

09:30

Aretha Franklin a incetat din viata. Diva muzicii avea 76 de ani

Antena3 Antena3,
Aretha Franklin a incetat din viata. Diva muzicii avea 76 de ani

Cantareata americana Aretha Franklin a incetat din viata la varsta de 76 de ani, anunta presa internationala. Aretha Franklin, diagnosticata cu cancer in 2010, a avut cea mai recenta aparitie publica . continuă pe Antena3

Deputatul Miron Ignat a incetat din viata

Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania CRLR) transmite regrete la moartea deputatului Miron Ignat, reprezentantul acestei minoritati in Parlament, si spune ca acesta a fost un foarte bun diplomat si strateg,.

O legenda a tenisului romanesc a incetat din viata

Prof. Doctor Aurelian Segarceanu, antrenor emerit de tenis, tatal fostului jucator Florin Segarceanu, actualul capitan-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a murit la varsta de 84 de ani, anunta.

Aretha Franklin a murit. Cine a fost regina muzicii soul

Cantareata americana Aretha Franklin a murit la varsta de 76 de ani. Familia acesteia anuntase in urma cu cateva zile ca regina muzicii soul era grav bolnava. Aceasta a murit inconjurata de familie in locuinta sa din Detroit. Stire in curs de actualizare.

A murit Aretha Franklin. Regina muzicii soul avea 76 de ani

Cantareata americana Aretha Franklin a murit, la varsta de 76 de ani. Aretha Franklin a fost prima femeie inclusa in Rock And Roll Hall of Fame, in 1987,iar in 2010, s-a situat pe primul loc in topul 100 al celor mai mari cantareti din istorie, realizat de prestigioasa publicatie Rolling Stone.

A murit Aretha Franklin. Regina muzicii soul avea 76 de ani

Cantareata americana Aretha Franklin, supranumita regina muzicii soul, a murit la varsta de 76 de ani din cauza unui cancer pancreatic.

A murit Regina Muzicii Soul, Aretha Franklin!

Lumea muzicii a mai pierdut inca o stea. Aretha Franklin a murit la varsta de 76 de ani. Impresarul artistei este cel care a anuntat, in urma cu putin timp, ca una dintre cele mai mari voci ale istoriei a plecat dintre noi.

Aretha Franklin, Regina muzicii soul, a murit la varsta de 76 de ani - VIDEO

Aretha Franklin a murit.

Aretha Franklin a fost internata in stare grava. Cantareata si-ar fi luat adio de la familie

Aretha Franklin a fost internata in stare grava la spital, in Detroit. Artista, in varsta de 76 de ani, si-ar fi luat la revedere de la familie. Aretha a fost diagnosticata cu cancer in 2010, dar a continuat.

Coincidenta stranie legata de Aretha Franklin si Elvis Presley. Ce s-a intamplat acum 41 de ani

Cioncidenta stranie legata de ArethaFranklin si Elvis Presley. Regina si regele au murit amandoi pe 16 august. Aretha Franklin, care a decedat joi dupa o lupta cu cancer, a murit la 41 de ani.

Aretha Franklin, internata in stare grava in spital. Familia si prietenii isi iau adio de la artista

Cunoscuta cantareata americana Aretha Franklin, in varsta de 76 de ani, a fost internata in spital zilele trecute, iar starea ei este foarte grava, potrivit presei internationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )