Libnet.ro
UNICEF

05:00

Arges: Un copil de 10 ani a fost salvat din streang de paramedici

B1 B1,
Arges: Un copil de 10 ani a fost salvat din streang de paramedici

Un copil din localitatea Aninoasa, judetul Arges, in varsta de 10 ani, a fost gasit spanzurat, duminica, fiind resuscitat de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta. Potrivit reprezentantilor. continuă pe B1

Copil de 10 ani, salvat din streang de paramedici

Un copil de 10 ani din localitatea argeseana Aninoasa a fost gasit spanzurat, duminica, fiind resuscitat si apoi transportat la spital. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de.

Raluca Turcan: Discursul Opozitiei a fost validat din interiorul PSD; ne indreptam spre un consens pe scena politica

Discursul Opozitiei a fost validat din interiorul PSD, clasa politica indreptandu-se spre un consens in ceea ce priveste faptul ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai mare pericol pentru Romania, sustine prim-vicepresedintele PNL.

Unde au disparut investitorii speculativi de acum 10 ani atrasi de inflatia lunara si de doua cifre a preturilor la apartamente din Capitala

Nu era deloc neobisnuit acum 10 ani ca un singur investitor inclusiv persoane fizice) sa achizitioneze deodata mai multe sau chiar cateva zeci de apartamente intr-un singur proiect rezidential, indiferent daca era inca in faza de off-plan sau se afla.

Au pregatit parastasul... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate e vorba de indragita vedeta Nea Marin, de la Antena 1...

Concurentii din cadrul emisiunii Poftiti la Nea Marin! au fost nevoiti sa pregateasca un. parastas! Astfel, Gina Pistol, Margherita de la Clejani si fratii Morosanu, Catalin si.

Vaslui: Ancheta a inspectoratului Scolar dupa ce un copil de doi ani si-a rupt mna la gradinita si a fost dus la spital cu taxiul

Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui a inceput o ancheta in cazul unui copil de doi ani si opt luni care si-a rupt mana la Gradinita Scolii Nr. 9 si a fost dus cu taxiul la spital, varianta fiind considerata mai rapida. Educatoarea chiar a dat mamei copilului 10 lei sa plateasca taxiul, potrivit Mediafax.

Un copil de 13 ani a murit din cauza unei glume proaste. Gestul facut de un coleg de clasa i-a adus sfarsitul

Karanbir Cheema, in varsta de numai13 ani, din Londra, a murit din cauza unei glume proaste, facuta de un coleg al acestuia de scoala. Cu toate aceste, un coleg i-a aruncat cu o bucata de branza pe tricou.

Drama TERIBILA in lumea mondena! Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer a facut recent dezvaluiri dureroase despre unele relatii de prietenie care au luat sfarsit. Vedeta a marturisit ca a fost dezamagita de persoanele care i-au fost alaturi doar.

Drama TERIBILA in lumea mondena! Anuntul trist a fost facut: Din pacate, este vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer a facut recent dezvaluiri dureroase despre unele relatii de prietenie care au luat sfarsit. Vedeta a marturisit ca a fost dezamagita de persoanele care i-au fost alaturi doar.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )