Libnet.ro
UNICEF

06:00

Arheologii au descoperit cea mai veche gluma din lume. Cum suna anecdota

Antena3 Antena3,
Arheologii au descoperit cea mai veche gluma din lume. Cum suna anecdota

Oamenii au un dezvoltat simt al umorului inca din cele mai vechi timpuri, iar, cu ajutorul rasului, generatii intregi au trecut peste problemele societatii. Glume s-au facut pe front, pe mare, ori in mine. continuă pe Antena3

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Locuieste intr-un palat de 15 milioane de dolari (FOTO)

Cea mai bogata romanca din lume este prietena cu Donald Trump si locuieste intr-un palat din New Yorkevaluatla aproape 15 milioane de dolari. Jenny Paulson este casatorita cu un miliardar.

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Locuieste intr-un palat de peste 10 milioane de euro

Jenny Paulson, o romanca mai putin cunoscuta in lumea mondena, este casatorita cu un miliardar american si locuieste la New York, intr-un palat de lux evaluat la 15 milioane de dolari. Donald Trump are.

Cea mai veche manastire de maici din Romania: se afla pe singura insula locuita a Oltului si e ocrotita de o icoana facatoare de minuni

Schitului Ostrov i se mai spune insula cu minuni sau manastirea dintre ape, fiindca cea mai veche manastire de maici din Romania; gazduieste o icoana facatoare de minuni, despre care se spune ca ocroteste sfantul lacas. Schitul amintit, ctitorie a lui Neagoe Basarab, se afla in centrul orasului Calimanesti, din judetul Valcea, pe singura insula locuibila a Oltului, fiind legat de statiune printr-un pod.

In februarie 1929, in Capitala erau -24.9 grade Celsius, minima lunara din anul 1901 incoace. Cea mai scazuta temperatura din februarie (in ultimii 118 ani ) a fost in 1937 la Iasi (-36.3 grade). Vezi temperaturile minime din 1901 incoace

Temperatura minima inregistrata in Bucuresti in intervalul 1901-2016 a fost de -24. 9 grade Celsius, aceasta valoare minima fiind masurata in iarna lui 1929. In noaptea de duminica spre luni au fost -15 grade urmand ca in noptile care urmeaza temperaturile in Capitala putand cobori spre -20 de grade, situatie in care recordul din 1929 ramane in picioare. In tara, cea mai scazuta temperatura din februarie a fost in 1937 la Iasi, unde mercurul din termometre a coborat pana la -36. 3 grade Celsius. La Cluj, in 1929 se inregistrau - 32. 5 grade, la fel ca la Bacau, in iarna lui 1954.

Sportivul fara o mana din Aiud, pregatit pentru cea mai dura competitie din lume. La ultramaratonul de 630 km de la Cercul Polar mai participa trei romani

Sportivul fara o mana din Aiud, Levente Polgar, se afla pe ultima suta de metri in ceea ce priveste participarea la cel mai dur ultramaraton din lume. Levi, cum este strigat de prieteni, este singurul sportiv cu handicap acceptat la 6633 Arctic Ultra, in lungime de 630 de kilometri, ce va debuta in 9 martie in Canada, in zona Cercului Polar.

FOTO Serena, cea mai iubita sotie din lume: Williams a primit un cadou superb cu prilejul revenirii pe teren

Serena Williams si-a schimbat planurile de dupa nastere: n-a mai jucat la Australian Open, insa va reveni in circuitul WTA cu ocazia turneului de la Indian Wells 5-17 martie). Evenimentul a fost marcat, intr-un mod special, de Alex Ohanian.

Faze tari:Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie;Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, a efectuat primele teste complete la sol;Descoperirea socanta facuta de o britanica in interiorul uniformei fiicei sale: Am fost dezgus

Cantitatea uriasa de apa de pe Luna va ajuta omenirea in viitorul apropiat. Cercetatorii au remarcat ca apa este prezenta mai ales ca OH o molecula hidroxil reactiva, in loc de H2O) si nu poate fi usor accesata. Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie. De indata ce au aflat de istoricul familiei, rudele lui Hitler au facut un pact sa nu faca vreodata copii.

Meteorologii avertizeaza: ciclonul loveste violent sudul Dobrogei. Urmeaza cea mai grea noapte si zi din aceasta iarna

Pentru Dobrogea urmeaza cea mai grea zi din aceasta iarna. Locuitorii din judetul Constanta in special sunt avertizati ca vor traversa in 16 ore toate fenomenele meteo extreme ce s-au manifestat de duminica incoace. Ciclonul polar va lovi violent sudul Dobrogei in cursul noptii de marti spre miercuri.

Cea mai geroasa noapte din acest an. Temperaturi specifice regiunilor polare, resimtite in judetul Neamt

Noaptea de luni, 26 februarie, spre marti, 27 februarie, a fost cea mai geroasa din acest an in judetul Neamt. Temperaturile resimtite de corpul uman au depasit minus 20 de grade.

Temperatura minima de cosmar la Joseni, luni dimineata

La statia meteo Joseni s-au inregistrat, luni dimineata, minus 22 de grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din tara, exceptand zonele montane. Potrivit specialistilor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )