Libnet.ro
UNICEF

18:00

Arheologii din Timisoara sapau la un sit, cand au facut o descoperire incredibila intr-un mormant. A fost o surpriza uriasa (FOTO)

B1 B1,
Arheologii din Timisoara sapau la un sit, cand au facut o descoperire incredibila intr-un mormant. A fost o surpriza uriasa (FOTO)

Arheologii din Timisoara au facut o descoperire incredibila intr-un mormant, in timp ce faceau sapaturi la situl din Gramurade de la Jupani, satul Susani, din judetul Timis. Oamenii de stiinta au scos la iv. continuă pe B1

Cenusa umana, descoperita de arheologii din Timis in doua morminte

Descoperirire importanta facuta recent de arheologi in judetul Timis! Acestia au descoperit un mormant in care se afla cenusa umana veche de peste 3. 400 de ani! Cenusa umana era depozitata in mai multe vase specifice si ingropate impreuna. Arheologii din Timis au descoperit cenusa umana in doua morminte foarte vechi Descoperirea apartine arheologilor Muzeului National .

Noua metoda de furt pe site-urile din Romania. Politia Romana a facut anuntul

Politia Romana avertizeaza ca pe site-urile care vand obiecte la mana a doua au aparut profitori care cer datele de pe card, motiv pentru care suntem indemnati sa fim atenti atunci cand facem astfel de tranzactii. Atentie! A aparut o noua metoda de furt Ochii mari unde arunci cu datele de pe card, isi incepe .

Angajat al Spitalului Judetean din Timisoara, cercetat penal pentru ca a mers la serviciu desi sotia sa a avut COVID-19. Ulterior si el a fost testat pozitiv

Situatie grava la Spitalul Judetean de Urgenta Pius Branzeu Timisoara, dupa ce un angajat s-a prezentat la serviciu desi sotia sa a fost infectata cu noul coronavirus. Ulterior acesta s-a dovedit, in urma.

Primul caz de covid al unui animal din Romania. Legendarul antrenor a facut anuntul: I-a facut doua injectii

A aparut primul caz de coronavirus din Romania la animal! Nefericitul patruped este chiar cainele celebrului fost fotbalist Cornel Dinu. Fosta glorie a fotbalului romanesc a recunoscut totul in cadrul unei interventii telefonice la o emisiune de sport. Cornel Dinu a spus ca animalul sau de companie a avut covid Asadar cainele lui Cornel Dinu .

A adormit pe plaja din Costinesti, langa Obelisc. Cand s-a trezit, turistul a avut parte de cea mai neplacuta surpriza

Un turist din Costinesti a povestit pe pagina sa de Facebook ce i s-a intamplat, dupa ce a adormit pe plaja langa Obelisc. Cand s-a trezit, omul si-a dat seama ca traieste un adevarat cosmar. Barbatul nu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )