Libnet.ro
UNICEF

23:00

Arhitectii cer includerea zonei Rosia Montana in patrimoniul UNESCO

România Liberă România Liberă,
Arhitectii cer includerea zonei Rosia Montana in patrimoniul UNESCO

Termenul limita in care Ministerul Culturii poate depune o solicitare catre Comitetul Patrimoniului . continuă pe România Liberă

MINISTRUL CULTURII, DESPRE ROSIA MONTANA: Patrimoniul e deja protejat de legea romaneasca

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a transmis luni ca, in cazul Rosia Montana, este necesar sa fie facuta distinctia intre conservarea, restaurarea si punerea in valoare a patrimoniului istoric si stadiul in care se afla dosarul pentru includerea in patrimoniul UNESCO. Patrimoniul este deja clasat si protejat de legea romaneasca, spune el, iar principala piedica in calea restaurarii complete a zonei nu are legatura cu procedura pentru includerea in patrimoniul UNESCO, ci cu faptul ca in regiune nu exista un plan urbanistic general.

Orban: Vrem inscrierea sitului Rosia Montana in patrimoniul UNESCO. Guvernele PSD au blocat procedura

Ludovic Orban a declarat ca liberalii vor inscrierea sitului Rosia Montana in patrimoniul UNESCO, iar procedura nu a fost blocata de ei, ci de fostele guvernari social-democrate. Premierul a mai sustinut ca.

Ministrul Culturii: Procedura de includere in Patrimoniul UNESCO a zonei Rosia Montana trebuie reluata in mod clar

Ministerul Culturii sustine ca va discuta in perioada urmatoare cu Primaria Rosia Montana despre un program specific de sustinere si asistenta tehnica in zona. Piedica in cazul dezvoltarii,.

Planurile Ministerului Culturii cu Rosia Montana. Cand ar putea fi reluata procedura de inscriere in Patrimoniul UNESCO

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a transmis luni ca, in cazul Rosia Montana, este necesar sa fie facuta distinctia intre conservarea, restaurarea si punerea in valoare a patrimoniului istoric si stadiul in care se afla dosarul pentru includerea in patrimoniul UNESCO.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )