Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ariana Grande va sustine un concert caritabil in Manchester. Nu vom lasa ura sa invinga

Antena3 Antena3,
Ariana Grande va sustine un concert caritabil in Manchester. Nu vom lasa ura sa invinga

Ariana Grande va sustine un concert caritabil in Manchester, iar banii obtinuti din incasari vor fi donati familiilor victimelor atacului terorist din 22 mai, potrivit libertatea. ro. La cateva. continuă pe Antena3

FOTO + VIDEO. Ariana Grande, ravasita dupa explozia de pe Manchester Arena, unde a sustinut un concert. 22 dintre fanii acesteia, intre care si copii, au fost ucisi. Artista si-a amanat concertele programate in Europa

Cantareata Ariana Grande s-a declarat devastata, dupa ce 22 de persoane au murit si alte 59 au fost ranite, in urma unei explozii care a avut loc pe Manchester Arena, cand oamenii se pregateau sa plece de la un concert sustinut de ea.

FOTO + VIDEO. Ariana Grande, ravasita dupa explozia de pe Manchester Arena, unde a sustinut un concert. 22 dintre fanii acesteia, intre care si copii, au fost ucisi

Cantareata Ariana Grande s-a declarat devastata, dupa ce 22 de persoane au murit si alte 59 au fost ranite, in urma unei explozii care a avut loc pe Manchester Arena, cand oamenii se pregateau sa plece de la un concert sustinut de ea.

Ce semnificatie are ultima melodie interpretata de Ariana Grande, cu putin timp inainte de explozie

Dupa atacul terorist petrecut la concertul sustinut de Ariana Grande pe stadionul din Manchester luni seara, in urma caruia cel putin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 59 au fost ranite, in mediul.

Peste o suta de persoane si-au pierdut viata, in ultimii doi ani, in sali de concerte si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un spectacol al artistei Ariana Grande, la Manchester

Zeci de persoane au picat victime, in ultimii doi ani, atentatelor care au vizat sali de concert si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un concert al artistei americane Ariana Grande. Astfel, 22 de persoane au murit si 59 au fost ranite, dupa ce un barbat a detonat un dispozitiv exploziv improvizat, pe care il avea asupra lui.

Scrisoarea unui tata pentru Ariana Grande, dupa masacrul de la Manchester Arena. Faci parte din familia noastra de ani de zile...

Cantareata Ariana Grande si-a suspendat turneul mondial, in urma atacului din Manchester Arena, care a avut loc la finalul unui concert sustinut de ea. in urma atentatului, 22 de oameni au murit.

Ariana Grande isi anuleaza concertele programate pana pe 5 iunie, ca urmare a atacului de la Manchester

Interpreta americana de muzica pop, Ariana Grande, si-a anulat turneul de concerte dupa ce un atentator sinucigas a ucis 22 de persoane in timpul concertului pe care aceasta il tinea in Manchester, au declarat miercuri reprezentantii artistei, citati de Reuters.

Ariana Grande s-a oferit sa plateasca inmormantarile victimelor decedate in tragedia din Manchester, care a avut loc la concertul ei (FOTO)

Dupa ingrozitorul incident care a rapit vietile a 22 de persoane si a ranit alte 119, in Manchester, dupa concertul sustinut de Ariana Grande, pe un site administrat de fani ai artistei a aparut o.

VIDEO Cine e Ariana Grande, vedeta al carei turneu european a fost umbrit de drama de la Manchester

Cantareata americana Ariana Grande s-a declarat distrusa si a fost nevoita sa-si intrerupa turneul de promovare a ultimului sau album, The Dangerous Woman, dupa ce un atentator sinucigas a insangerat concertul sau de la Manchester Marea Britanie).

Atac terorist la Manchester. Ariana Grande, dupa explozia care a avut loc la finalul concertului sau: imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte

Artista Ariana Grande a scris pe contul sau de Twitter, dupa ce 19 persoane au murit si 50 au fost ranite in urma exploziei care a avut loc la finalul concertului sustinut la Manchester Arena, ca este distrusa, ca ii pare foarte rau si ca nu-si gaseste cuvintele pentru a descrie ceea ce simte.

Este intr-o stare de isterie, nu mai poate canta! Ariana Grande si-a suspendat intregul turneu european, dupa atacul terorist din Manchester

Cantareata pop Ariana Grande si-a suspendat intregul turneu european in urma atacului terorist comis la finalul concertului pe care l-a sustinut luni seara in orasul britanic Manchester,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )