Libnet.ro
UNICEF

07:45

Armata germana ia in calcul recrutarea de cetateni din alte state ale UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Armata germana ia in calcul recrutarea de cetateni din alte state ale UE

Confruntata cu o penurie de candidati, armata germana ia in calcul recrutarea de specialisti proveniti din alte state membre ale Uniunii Europene, a explicat joi seful Statului Major al Bundeswehr armata germana), Eberhard Zorn, informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Germania: Penuria de forta de munca afecteaza si armata / Bundeswehr ia n calcul recrutarea de cetateni europeni / Printre nemultumiti - Romnia, Grecia si Franta

Confruntata cu o penurie de candidati, armata germana ia in calcul recrutarea de specialisti din alte state membre ale Uniunii Europene, a declarat joi seful statului major al Bundeswehr, citat de AFP.

Armata germana ia in calcul recrutarea de specialisti din alte state membre ale UE. Romania, NEMULTUMITA

Germania se confrunta cu o penurie de candidati, armata luand in calcul recrutarea de specialisti din alte state membre ale UE. Anuntul a fost facut joi de seful statului major al Bundeswehr. Bundeswehr.

Armata germana intentioneaza sa recruteze specialisti din state UE

Armata germana - care se confrunta cu o penurie de cadre - intentioneaza sa recruteze specialisti din alte state membre ale Uniunii Europene UE), a anuntat joi seful Statului Major al Bundeswehr, relateaza AFP.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )