Libnet.ro
UNICEF

13:00

Armele Vioricai Dancila in lupta cu Victor Pontao alianta cu PNL pentru legea traseismului politic

România Liberă România Liberă,
Armele Vioricai Dancila in lupta cu Victor Pontao alianta cu PNL pentru legea traseismului politic

Viorica Dancila versus vicleanul Ponta: Un OUG pe traseism parlamentar sustinuta de PNL i-ar scoate . continuă pe România Liberă

Tariceanu a prins glas: ce spune despre incercarea Vioricai Dancila de a se salva de la inec: Draga Viorica, ai grija!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, proaspat iesit din barca guvernarii care da semne ca se scufunda, iese la atac de pe margine. El a lansat mai multe sageti catre Viorica Dancila, inca premier si inca sef al Guvernului. Calin Popescu Tariceanu o ataca dur pe Viorica Dancila. Liderul ALDE, recent iesit de la guvernare, vede .

Eugen Tomac, despre respingerea propunerilor Vioricai Dancila pentru postul de comisar european: PSD a facut din nou Romania de rusine!

Liderul PMP, Eugen Tomac, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca PSD a facut din nou Romania de rusine, in contextul aparitiei informatiilor potrivit carora propunerile Vioricai Dancila pentru postul de.

IN VASLUI: PSD a strans peste 6.000 de semnaturi pentru candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale

Organizatia judeteana PSD a strans, pana la aceasta data, peste 6. 000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale, din cele 20. 000 cate trebuie adunate la nivelul judetului Vaslui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2225 seconds )