Libnet.ro
UNICEF

08:15

Arsenalul ireal gasit in casa unui barbat din Oradea: 483 de bombe din Al Doilea Razboi Mondial. Ar fi putut arunca in aer intreg centrul orasului!

Adevărul Adevărul,
Arsenalul ireal gasit in casa unui barbat din Oradea: 483 de bombe din Al Doilea Razboi Mondial. Ar fi putut arunca in aer intreg centrul orasului!

O colectie de peste 1. 300 de bombe, proiectile de diferite calibre, grenade ofensive si defensive, cartuse a fost descoperita sambata, 4 ianuarie, in casa unui barbat din centrul municipiului Oradea. continuă pe Adevărul

Descoperire uluitoare in casa unui barbat din Oradea. Ce au gasit politistii dupa ce sotia lui a sunat la 112

Mai multe echipaje de politisti si specialisti de la Inspectoratul de Situatii de Urgenta Crisana s-au aflat sambata, 4 ianuarie, la domiciliul unui barbat. Oamenii legii au fost chemati chiar de sotia acestuia. Ce au descoperit in casa oradeanului? Descoperire uluitoare in casa unui barbat din Oradea Sambata, politistii din Oradea au fost chemati de .

Peste o mie de bombe de aruncator, proiectile sau grenade de razboi gasite in locuinta unui barbat din Oradea El a ajuns la spital dupa ce un proiectil i-a explodat in mana

Peste o mie de bombe de aruncator, proiectile de diferite calibre, grenade sau cartuse provenite din cel de-al Doilea Razboi Mondial au fost gasite in locuinta unui barbat din Oradea. Depozitul ilegal de munitie a fost descoperit dupa ce unul dintre proiectile a explodat si l-a ranit pe barbat la maini si la fata.

O alta crima ingrozeste Romania: Un barbat a fost ucis in bataie in casa unui prieten

O crima sangeroasa a avut loc, vineri noaptea, in localitatea Viseu de Sus, judetul Maramures. Un barbat de 42 de ani a fost gasit de un prieten, fara suflare si plin de sange, chiar in locuinta acestuia.

Un barbat din Botosani a murit pe fotoliu, stand in fata televizorului

Descoperire socanta pentru familia unui botosanean. in varsta de 75 de ani, barbatul a fost gasit fara suflare stand in fata televizorului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )