Libnet.ro
UNICEF

07:00

Arsenie Boca si cea mai profunda lectie: Cand viata pare cumplita, fa-ti un ceai si bea-l din cea mai draguta ceasca

Adevărul Adevărul,
Arsenie Boca si cea mai profunda lectie: Cand viata pare cumplita, fa-ti un ceai si bea-l din cea mai draguta ceasca

Cea mai cunoscuta povestire relatata de parintele Arsenie Boca are menirea sa le aduca alinare celor aflati in suferinta. Pilda cescutei de ceai, spusa de duhovnicul de la Prislop, le arata oamenilor ce pot face daca viata li se pare grea si sunt loviti, batuti si impinsi aproape fara mila, cand lumea pare ca se invarteste necontrolat si cand simt ca se afla intr-o suferinta ingrozitoare. continuă pe Adevărul

Controversata moarte a parintelui Arsenie Boca: iradiat, torturat, rastignit de Securitate. Ultima minune facuta de Sfantul Ardealului

Parintele Arsenie Boca, unul din cei mai mari duhovnici ai Romaniei, a murit pe 28 noiembrie 1989 si a fost inmormantat, cinci zile mai tarziu, la Prislop, in locul ales chiar de el, in prezenta a 2000 de oameni. Adevarul va prezinta o analiza a lucrurilor care se stiu despre moartea lui Boca, un subiect extrem de controversat.

Minuni la mormantul parintelui Arsenie Boca

Merg sute de kilometri pentru a se spovedi si a se ruga la mormantul celui considerat omul lui Dumnezeu. Si asta deoarece, chiar si de dincolo de moarte, parintele Arsenie Boca ii poate ajuta pe credinciosi. Morman.

Pastele la mormantul parintelui Arsenie Boca: Mii de oameni vor petrece seara invierii la Manastirea Prislop

Manastirea Prislop este, de cativa ani, o destinatie favorita pentru crestini, in Seara invierii. Mii de oameni sunt asteptati la manastirea in care se afla locul de veci al parintelui Arsenie Boca.

TV5Monde este cea mai noua victima a hackerilor islamisti de la ISIS

Cei care prefera stirile internationale in limba franceza au fost dezamagiti aseara cand website-ul si pagina de Facebook a TV5Monde au cazut victime celor de la ISIS. Una dintre cele mai populare retele internationale de stiri in limba franceza, TV5Monde este offline. Atat pagina de Facebook, cat si website-ul au fost atacate de hackeri. Din [] TV5Monde este cea mai noua victima a hackerilor islamisti de la ISIS Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Canon C300 Mark II e poate cea mai buna pentru profesionisti

Doritorii de solutii profesionale de filmare de la Canon pot apela la noul Canon C300 Mark II, un gadget impozant, cu specificatii premium si filmare 4K. Au trecut deja 3 ani de cand Canon anunta primul sau model C300. Acum a venit momentul pentru actualizarea seriei de camere de filmat premium ale producatorului japonez. Cu numele [] Canon C300 Mark II e poate cea mai buna pentru profesionisti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania a urcat pe locul 12 in clasamentul FIFA, cea mai buna clasare din august 2008

Echipa nationala a Romaniei a urcat doua pozitii si se afla pe locul 12, cu 1. 086 de puncte, in ierarhia FIFA-Coca Cola, data publicitatii, joi, pe site-ul oficial al forului mondial, aceasta fiind cea mai buna clasare a tricolorilor din august 2008, cand erau pe locul 11.

Deutsche Bank risca CEA MAI MARE amenda impusa vreodata unei institutii bancare

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, ar putea fi amendata cu peste 1,5 miliarde de dolari pentru acuzatii care vizeaza manipularea dobanzii Libor, aceasta fiind cea mai importana sanctiune impusa.

Declaratie comuna a liderilor statelor nordice: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei

Liderii celor mai importante state nordice - Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca si Islanda - au semnat o declaratie comuna privind o colaborare mai stransa in domeniul apararii si solidaritate crescuta cu tarile baltice, cu scopul de a intari securitatea regionala. Ministrii Apararii din cele cinci tari nordice considera ca Europa de Nord trebuie sa fie pregatita pentru eventuale riscuri sau incidente provocate de Rusia. Actiunile Rusiei reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei, arata cei cinci ministri in declaratia comuna. Propaganda Rusiei si manevre politice contribuie la insamantarea discordiei intre natiuni si in interiorul organizatii precum NATO si UE, adauga acestia.

Facebook si depresia: Cat de mult ne afecteaza stima de sine cea mai mare retea sociala

Retelele sociale ne afecteaza starea de spirit, stima de sine si ne fura din timpul pe care l-am putea petrece facand lucruri utile, dar asta nu mai reprezinta o informatie inedita. Se pare ca stiinta sustine teoria, intrucat un nou studiu aratalegatura Facebook cu simptomele depresive. Studiul efectuat de o echipa de cercetatori de la Universitatea [] Facebook si depresia: Cat de mult ne afecteaza stima de sine cea mai mare retea sociala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Scandal financiar in Moldova, sau cum sa furi un miliard de dolari in cea mai saraca tara a Europei

Procurori anticoruptie, parlamentari si chiar detectivi financiari americani incearca de mai multe saptamani sa gaseasca urma unui miliard de dolari care s-a evaporat in Republica Moldova, un scandal bancar care risca sa destabilizeze cea mai saraca tara a Europei, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )