Libnet.ro
UNICEF

09:15

Arta din Romania, in colectia Familiei Regale Britanice.

România Liberă România Liberă,
Arta din Romania, in colectia Familiei Regale Britanice.

In cadrul recentei vizite efectuate in Romania, Printul Edward al Marii Britanii si Printesa Sophie au vizitat Centrul Multidisciplinar de Interventii al Asociatiei Invingem Autismul. Aici, Altetele Lor Regale au interactionat cu copiii, au asistat la una dintre activitatile lor de socializare din cadrul proiectului Dupa-amieze vesele si au discutat cu reprezentanti ai organizatorilor si partenerii lor, despre nevoile persoanelor cu autism din Romania. La finalul vizitei, Principele Edward, . continuă pe România Liberă

54% dintre angajatorii din Romania intampina dificultati in a gasi personal cu abilitatile potrivite

54% dintre angajatorii din Romania intampina dificultati in a gasi personal cu abilitatile potrivite, arata rezultatele celui de-al saselea studiu privind Deficitul de Talente, conform unui comunicat emis de ManpowerGroup Romania.

Soferi profesionisti, fara habar. Conducatorii de autocar din Romania pot obtine atestatul fara sa treaca macar o data prin salile de curs

Soferii de autocar si de camion din Romania pot sa dea examen pentru atestat fara sa treaca macar o data prin salile de curs, desi pregatirea teoretica ar trebui sa fie obligatorie. Patronii firmelor de.

Gazprom vrea sa extinda la 120 de benzinarii reteaua din Romania: Investitiile vor ajunge la 150 milioane de euro

Grupul rus Gazprom vrea sa extinda reteaua de benzinarii din Romania de la 10 unitati, cate sunt in prezent, la 120 de statii la sfarsitul anului 2015. Investitiile ar ajunge la peste 150 de milioane de.

MedLife in parteneriat cu Colegiul Psihologilor din Romania vor oferi asistenta de specialitate gratuita victimelor accidentului din Muntenegru

In semn de solidaritate pentru victimele accidentului din Muntenegru, MedLife a lansat astazi in parteneriat cu colegiul Psihologilor din Romania un program de consiliere psihologica gratuita. Acest program se adreseaza atat ranitilor internati in cele 4 spitale, cat si familiilor acestora. Programul vizeaza 2 etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au fost transportati: Spitalul de Urgenta Floreasca, Spitalul Universitar Bucuresti, Spitalul Bagdasar-Arseni si Spitalul Elias din capitala, precum si consilierea psihologica gratuita a membrilor familiilor in cabinetele de specialitate.

Nemtii de la Lekkerland au inchis firma din Romania dupa 7 ani de activitate

Compania germana Lekkerland, cu activitati in distributia de bunuri de larg consum catre magazinele universale mici si benzinarii, a inchis, dupa sapte ani, operatiunile din Romania reprezentate prin compania Lekkerland Convenience Distributie, scrie.

Germanos si Bilete.ro isi dau mana formand cea mai mare retea de ticketing din Romania

Incepand de miercuri, Bilete. ro , jucator important pe piata de ticketing din Romania, isi extinde reteaua printr-un parteneriat cu Germanos. Astfel, prin intermediul celor peste 200 de magazine Germanos de pe intreg teritoriul tarii, Reteaua.

Consiliul Concurentei aproba preluarea portofoliilor de asigurari de viata si pensii private ale Eureko din Romania de catre grupul Aegon

Consiliul Concurentei a aprobat la data de 4 iunie 2013 concentrarea economica ce se va realiza prin preluarea portofoliilor de asigurari de viata si pensii private ale Eureko din Romania de catre grupul Aegon, conform unei decizii publicate de autoritate. Tranzactia nu afecteaza concurenta. Pe piata asigurarilor de viata, cota de piata cumulata a partilor implicate in tranzactie este mai mica de 5%, lider fiind ING Asigurari de Viata, urmat de BCR Asigurari de Viata si Metropolitan Life. Pe piata administrarii private a fondurilor de pensii obligatorii cota de piata cumulata a partilor implicate in operatiunea de concentrare ramane sub cotele primilor doi concurenti si sub pragul de 15%, se arata in decizia autoritatii.

O decizie importanta pentru toti producatorii de inregistrari muzicale din Romania

Curtea de Apel Bucuresti a admis exceptia de nelegalitate a Ordinului nr. 2823/1566/2003 emis de Ministerul Culturii si Cultelor si Ministerul Finantelor Publice, Anexa 4 pct. 3, prin care Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania UCMR) era.

Un furnizor al Casei Regale britanice investeste 400.000 euro intr-un showroom in Romania

Porcelines a inaugurat in Romania cel mai mare showroom mono-brand din sud-estul Europei al Porcelanosa Grupo, unul dintre cei mai mari producatori de placi de ceramica si portelan, finisaje de interior si exterior, obiecte sanitare si mobilier de lux.

Isarescu: Este necesar un bilant despre criza economica din Romania in anii 2008-2009

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a afirmat, ieri, in cadrul seminarului Strategica: On strategies in a challenging world, organizat de BNR si SNSPA, ca este momentul pentru un bilant daca abordarea crizei in anii 2008-2009 a fost cea mai buna in Romania, mai ales ca s-a incheiat si cel de-al doilea acord cu FMI, fiind convins ca ajustarea prin care a trecut economia romaneasca era inerenta, potrivit surselor de presa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )