Libnet.ro
UNICEF

01:06

Arta da speranta: Peste 20 de artisti vor transforma etajul 6 al Institutului Clinic Fundeni, in galerie de arta pentru copiii grav bolnavi (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Arta da speranta: Peste 20 de artisti vor transforma etajul 6 al Institutului Clinic Fundeni, in galerie de arta pentru copiii grav bolnavi (FOTO, VIDEO)

Peste 20 dintre cei mai buni artisti ai momentului vor transforma etajul 6 al Institutului Clinic Fundeni, in galerie de arta pentru copiii bolnavi de leucemie, cancere si alte boli grave, internati aici sau in. continuă pe B1

Peste 20 de artisti vor transforma etajul 6 al Institutului Clinic Fundeni, in galerie de arta pentru copiii grav bolnavi

Peste 20 dintre cei mai buni artisti ai momentului vor transforma etajul 6 al Institutului Clinic Fundeni, in galerie de arta pentru copiii bolnavi de leucemie, cancere si alte boli grave, internati aici sau in Centrul de spitalizare nou infiintat in curtea unitatii medicale. Proiectul Arta da speranta a fost initiat de omul de afaceri Eduard Uzunov, Galeria Rotenberg- Uzunov, Asociatia pentru Sprijinirea Artelor Frumoase ASAF) si Asociatia Aripi spre viata si va consta in donarea de tablouri, catre spitalul cu cea mai mare adresabilitate din Romania, unde sunt internati anual chiar si 5. 000 de copii, transmite un comunicat de presa.

TIMISOARA: TREI FANTANI PUBLICE SE TRANSFORMA CU AJUTORUL ARTISTILOR

12 artisti vor transforma cateva dintre fantanile publice din Timisoara: harta orasului, diversitatea frunzelor din Parcul Botanic si straturile pamantului sunt temele care se vor regasi pe cele trei fantani. Proiectul face parte din programul La PAS, derulat de Asociatia CRIES in parteneriat cu Asociatia Timisoara Capitala Europeana a Culturii, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )