Libnet.ro
UNICEF

15:30

Arta in stare pura la Saloanele Moldovei, unul dintre cele mai importante evenimente culturale

Adevărul Adevărul,
Arta in stare pura la Saloanele Moldovei, unul dintre cele mai importante evenimente culturale

Expizitia concurs va avea loc in perioada 12 iulie-12 august iar Primaria municipiului Bacau va oferi unul din premiile acestei editii. continuă pe Adevărul

ALERTA iN ROMANIA! Unul din cele mai mari lanturi de magazine lanseaza un APEL catre clientii care au cumparat ACESTE PRODUSE: Trebuie returnate URGENT!

Profi, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine la nivel local, a lansat un apel pentru toti clientii care au achizitionat fructe si legume congelate din incinta unitatilor sale sa le returneze. Astfel,.

Patru elevi ai Scolii Militare de la Boboc, implicati intr-un grav accident rutier: Unul dintre ei a murit (VIDEO)

Tragedie la scoala militara de la Boboc. Patru elevi ai scolii au fost implicati intr-un grav accident de circulatie chiar la cativa metri de poarta unitatii. Din pacate, pentru unul dintre ei, medicii nu au.

Initial era vanzator la supermarket, iar acum a ajuns sa fie unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood. Starul din filmele Marvel are o poveste de viata impresionanta

Unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood ai momentului are o poveste de viata foarte interesanta. Este vorba despre Chris Pratt, cunoscut pentru rolurile din Guardians of the Gallaxy, Jurassic Wo.

Guvernul SUA contesta preluarea Time Warner de catre ATT, una dintre cele mai mari tranzactii de pe piata media

Guvernul SUA incearca sa blocheze una dintre cele mai mari achizitii de pe piata media, preluarea grupului Time Warner de catre ATT. Departamentul american de Justitie a anuntat, potrivit The Guardian, ca va face apel impotriva unei decizii recente a unui judecator federal de a permite aceasta tranzactie. Decizia ce fusese privita drept o lovitura data administratiei conduse de Donald Trump, presedintele care se opusese fatis acestei afaceri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )