Libnet.ro
UNICEF

08:00

Articolul 7 din Tratatul UE ar putea fi activat pentru Ungaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Articolul 7 din Tratatul UE ar putea fi activat pentru Ungaria

ACTUALIZARE 14:40 Parlamentul European activeaza . continuă pe Ziarul Bursa

Mai multi europarlamentari romani au facut scut in jurul lui Viktor Orban. Cine sunt cei care au votat impotriva activarii optiunii nucleare din Tratatul UE

Parlamentul European a adoptat cu o larga majoritate, 448 de pentru si 197 impotriva, declansarea procedurii de activare a Articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene impotriva Ungaria pentru incalcarea.

Parlamentul European a lansat OPTIUNEA NUCLEARA impotriva Ungariei pentru nerespectarea democratiei: A fost activat articolul 7 din Tratatul UE! (VIDEO)

Lovitura extrem de dura incasata de Ungaria miercuri. Parlamentul European a aprobat o rezolutie prin care se demareaza impotriva Ungariei procedura pentru declansarea Articolului 7 al Tratatului UE impotriva.

Lovitura devastatoare pentru Ungaria in Parlamentul European

Decizie de ultima ora in Parlamentul European. Europarlamentarii au votat activarea articolului 7 din Tratatul UE in cazul Ungariei, pentru incalcarea statului de drept. Decizia finala va apartine insa.

Cea mai vizitata insula din Grecia, masuri drastice pentru turisti: Nu mai putem accepta, ne va distruge

Autoritatile din insula greaca Santorini au luat masuri pentru a controla fluxul de turisti, motivand ca, desi pompeaza bani in economia locala, distrug infrastructura. Multi localnici depind de vasele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )