Libnet.ro
UNICEF

01:05

Artistii anului au ajuns la Sibiu! Deseara se decerneaza Media Music Awards!

ADPM ADPM,
Artistii anului au ajuns la Sibiu! Deseara se decerneaza Media Music Awards!

Cei mai in voga artisti ai momentului au ajuns deja la Sibiu si se pregatesc pentru gala muzicala a anului, Media Music Awards. In aceasta seara, peste 30. 000 de oameni vor fi prezenti in Piata Mare a orasului pentru a urmari un spectacol de neuitat. continuă pe ADPM

Mercedes-Benz conduce artistii momentului catre trofeele Media Music Awards!

Artistii invitati la Media Music Awards, prestigioasa gala muzicala de la Sibiu din 18 septembrie, vor avea la dispozitie modele Mercedes-Benz Clasa A, Clasa C si Clasa V) cu care vor fi transportati pana in zona Green Carpet.

Media Music Awards 2014: gala care premiaza cei mai difuzati artisti are loc in aceasta seara, la Sibiu

Media Music Awards 2014, singura gala muzicala din Romania unde premiile se acorda pe baza difuzarilor radio-TV, are loc in aceasta seara, in Piata Mare din Sibiu. Editia din acest an ii va aduce pe scena pe cei mai in voga artisti ai momentului, printre care Andra, Antonia, Smiley, Elena Gheorghe, Fly Project, Deep Central si Corina.

Andra a castigat Fans Like Award la Media Music Awards! Joi seara va primi trofeul la Sibiu!

Andra a fost desemnata castigatoarea categoriei Fans Like Award la editia din acest an a Media Music Awards. Zeci de mii de oameni au votat in ultima luna si jumatate pe pagina de Facebook a evenimentului muzical, alegandu-si preferatul din cele 55 de nume cunoscute din industria muzicala.

YouTube Romania premiaza cel mai vizionat videoclip al anului la Media Music Awards 2014!

Pe langa premiile bazate de difuzarile radio si TV, pe scena Media Music Awards va fi decernat joi seara si un premiu bazat pe vizualizarile pe cea mai populara retea video de socializare din Romania YouTube.

Faydee canta joi seara la Media Music Awards!

Faydee va sustine joi seara un recital de exceptie la Media Music Awards. Artistul international se va alatura zecilor de nume celebre din Romania care vor urca pe impozanta scena din Piata Mare a Sibiului pentru a canta in fata a peste 30. 000 de oameni.

Premiera in Romania! S-a lansat imnul Media Music Awards!

Pentru prima data in Romania, o gala de premii muzicale are propriul imn. Este vorba de MediaMusic Awards, ceremonia care se va desfasura joi, 18 septembrie, la Sibiu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )