Libnet.ro
UNICEF

01:06

ASA CEVA? PARUIALA TOTALA in muzica populara! Elena Merisoreanu A SARIT LA BEREGATA Mariei Dragomiroiu: S-au luat de la BANI!

B1 B1,
ASA CEVA? PARUIALA TOTALA in muzica populara! Elena Merisoreanu A SARIT LA BEREGATA Mariei Dragomiroiu: S-au luat de la BANI!

Interpreta de muzica populara Elena Merisoreanu i-a dat o replica dura colegei sale de breasla Maria Dragomiroiu, dupa ce aceasta din urma a dezvaluit cu ce suma de bani a iesit la pensie, plangandu-se ca. continuă pe B1

RAMAS BUN, Maria Ciobanu! S-a intamplat DEPARTE de tara! LACRIMI in muzica POPULARA

Indragita interpreta de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala, relateaza Stirescu.

ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE cu LACRIMI in muzica populara!

Au trecut lunibune de cand indragitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda s-a despartit de iubita sa ai tanara, Nicoleta Voicu.

A nins in luna iulie, in Romania. Imagini rare. Nu imi mai amintesc sa se fi intamplat asa ceva!

Un fenomen meteorologic neobisnuit s-a petrecut in judetul Maramures. Pe cel mai inalt varf montan din Borsa a nins, lucru neobisnuit pentru luna iulie. Fenomenul s-a produs pe Varful Pietrosu Rodnei, la o altitudine de peste 2. 300 de metri. A nins in luna iulie, in Romania Prima zapada Varful Pietrosul Rodnei. Temperatura scazuta de .

Ce interventie estetica are Monica Anghel. Artista a recunoscut chiar ea ca a fost nevoie de asa ceva

Monica Anghel a facut o serie de declaratii pentru a clarifica evolutia sa fizica si transformarile vizibile de care a avut parte. Cum a slabit si la ce interventii estetice a apelat vedeta? Monica Anghel are operatii estetice? Cunoscuta artista a recunoscut la ce interventii estetice a apelat si cum a reusit sa slabeasca mai .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )