Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asa a cucerit-o Nicolae Ceausescu pe Elena. Locul in care s-au iubit prima oara

Playtech Playtech,
Asa a cucerit-o Nicolae Ceausescu pe Elena. Locul in care s-au iubit prima oara

Nicolae si Elena Ceausescu, sau Odiosul si Sinistra, cum erau porecliti cei doi dictatori ai Romaniei, s-au indragostit pe strada Veseliei. Unde s-au iubit prima oara? Asa a cucerit-o Nicolae Ceausescu pe Elena Nicolae si Elena a lui Briceag s-au indragostit la o petrecere de 1 Mai, in 1939, ce s-a tinut pe strada Veseliei . continuă pe Playtech

Nicolae Ceausescu a vrut sa divorteze de Elena! Ce l-a oprit sa se desparta de ea

Nicolae Ceausescu stia ca Elena l-a inselat pe tot parcursul casniciei, dar un lucru aproape ca l-a facut sa nu mai accepte situatia in care se afla. Un personaj anume cu care s-a iubit Elena Ceausescu l-a facut sa se gandeasca sa puna capat mariajului si sa isi caute alta doamna langa care sa conduca .

Secretul urias al lui Nicolae Ceausescu. Adevarul despre metroul personal al dictatorului

Nicolae Ceausescu si-a dorit mereu sa beneficieze de o retea subterana secreta, care sa lege Casa Poporului de Aeroportul Otopeni. Linia trebuia sa fie construita de Armata, insa nici pana astazi nu se stie daca fostul dictator si-a dus planul pana la capat. Oficialii Metrorex recunosc insa ca exista un tunel intre Palatul Parlamentului si .

Da, este adevarat! Ce facea Nicolae Ceausescu inainte de a lua o decizie importanta!

Puterea in Romania Socialista era ca un balaur cu doua capete, dar Nicolae Ceausescu era capul acela mai tolerant, dar care si-o lua grav de la celalalt cap daca nu-i convenea ceva. Cand isi tinea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )