Libnet.ro
UNICEF

08:45

Asa da! Ce a facut acum Culita Sterp pentru mama lui. Fanii, emotionati pana la lacrimi

Playtech Playtech,
Asa da! Ce a facut acum Culita Sterp pentru mama lui. Fanii, emotionati pana la lacrimi

In acest moment, printre cei mai indragiti manelisti din Romania se numara siCulita Sterp si nu de putine ori tanarul a reusit sa-si surprinda fanii, fie prin anumite actiuni caritabile sau prin mesajele postate pe retelele de socializare. Ce a facut acum Culita Sterp pentru mama lui Desi in plina pandemie, Culita Sterp a avut . continuă pe Playtech

Culita Sterp, gest minunat in plina strada. I-a emotionat pe multi

Manelistul, Culita Sterp a facut un gest neasteptat in plina strada, dupa ce a fost asaltat de mai multi copii. Ce a facut manelistul in timp ce venea de la o cantare. Culita Sterp a facut un gest minunat care i-a emotionat pe multi Fanii lui Culita Sterp au fost surprinsi de ultimul sau videoclip .

Iancu de la Survivor, umilit public de fratele lui. Ce i-a putut face Culita Sterp

Culita Sterp se tine de glume, care mai de care mai nesarate, atunci cand vine vorba despre cunoscutii lui, iar cea mai recenta victima a sa a fost Iancu, fratele lui, finalist la Survivor si concurent la Puterea Dragostei. Iancu de la Survivor, umilit public de fratele lui Mai precis, venit la Bucuresti pentru o .

Ce s-a ales de averea lui Luciano Pavarotti. Vaduva lui a facut acum anuntul neasteptat

Sotia tenorului Luciano Pavarotti se pregateste de nunta, cu toate ca in trecut spusese ca nu isi mai doreste o alta relatie. Ce a facut-o insa sa se razgandeasca pe cea pentru care artistul a divortat dupa 40 de ani de casnicie? Vaduva lui Luciano Pavarotii a facut un anunt neasteptat Povestea Nicolettei Mantovani si .

Fanii vedetei au ramas fara cuvinte! Cum arata acum, inainte sa devina mama pentru prima oara

Gigi Hadid a reusit sa isi uimeasca fanii cu ultima ei aparitie. Astfel, vedeta a fost de nerecunoscut, cel putin asa au sustinut acestia. Gigi Hadid este insa nerabdatoare sa aduca pe lume pe primul ei copil. Cum arata acum Gigi Hadid Vedeta si Zayn Malik vor deveni pentru prima data parinti, anul acesta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )