Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASA a pierdut titlul pe mana ei

Online Sport Online Sport,
ASA a pierdut titlul pe mana ei

Otelul a mai facut o victima in Liga 1, dupa victoria cu Steaua din retur,in cea mai importanta partida a nou-promovatei ASA Tirgu Mures. Muresenii au pierdut, scor 2-1, meciul prin careputeau scrie istorie in fotbalul romanesc. Virtual campioana la pauza, ASA a fost pedepsita de Tudorie si Helder in repriza secunda. continuă pe Online Sport

ASA vrea titlul la TAS. Muresenii au contestat o decizie bizara a arbitrului si spera sa castige cu 3-0 contra Astrei

ASA Tg. Mures a pierdut cu 1-3 pe terenul Astrei, iar acest rezultat a dat-o jos din fotoliul de lider al campionatului, unde s-a instalat Steaua, care a invins cu 2-0 pe FC Botosani.

Adelina Pestritu si Speak, asa cum nu i-ati mai vazut pana acum! VIDEO

Adelina Pestritu si Speak au postat recent, pe conturile lor de Instagram, filmulete care ii prezinta in ipostaze de-a dreptul haioase, sub forma unor personaje de desene animate. Iata despre ce este vorba! .

Ce nazdravanii a mai facut presedintele Senatului

E ingramadeala mare la facut topuri cu cel mai cel politician de dupa 1989. Ba topul presedintilor, ba al premierilor, uneori si al personalitatilor. Lista e subtire si institutionala pentru ca o data ce ai ocupat o functie, vrei nu vrei, faci parte din panteonul neamului. Adevarata lista, cu de toate, e cea pentru cel mai toxic politician din ultimii 25 de ani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )