Libnet.ro
UNICEF

20:45

Asa am trait Gaz Metan - CFR Cluj 0-1

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Gaz Metan - CFR Cluj 0-1

Duel intre doua prim divizionare la Medias, miercuri seara de la 21:45, in optimile Cupei Romaniei. Partida Gaz Metan - CFR Cluj a fostlive text in aceasta pagina. continuă pe Online Sport

LIVE Gaz Metan - CFR Cluj (21:45)

Duel intre doua prim divizionare la Medias, miercuri seara de la 21:45, in optimile Cupei Romaniei. Partida Gaz Metan - CFR Cluj e live text in aceasta pagina.

LIVE Gaz Metan - CFR Cluj 0-0

Duel intre doua prim divizionare la Medias, miercuri seara de la 21:45, in optimile Cupei Romaniei. Partida Gaz Metan - CFR Cluj e live text in aceasta pagina.

CFR Cluj, victorie clasica in optimile Cupei Romaniei

In duelul prim-divizionarelor CFR Cluj a invins-o in deplasare pe Gaz Metan Medias, cu 1-0, rezultat in urma caruia echipa din Gruia se califica in sferturile Cupei Romaniei.

Asa am trait Sepsi - CFR Cluj 1-2

Duminica seara am transmislive text meciul Sepsi Sf. Gheorghe - CFR Cluj din etapa a 13-a in Liga 1 Betano. Apasati aici pentru live video .

Biletele la meciul Dunarea- Gaz Metan Medias au fost puse in vanzare. Partida are loc duminica, la ora 14.00

Biletele pentru partida Dunarea Calarasi-Gaz Metan Medias se pun in vanzare duminica, 28 octombrie, de la ora 10. 00 pana la ora 14.

Dunarea Calarasi - Gaz Metan Medias, scor 0-0, in Liga I, dupa meciul disputat duminica

Dunarea Calarasi a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminica, pe teren propriu, cu Gaz Metan Medias, in etapa a XIII-a a Ligii 1.

LIVE Dunarea Calarasi - Gaz Metan Medias (14:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Dunarea Calarasi - Gaz Metan Medias din etapa a 13-a in Liga 1 Betano. Apasati aici pentru live video .

Egal fara goluri intre Dunarea Calarasi si Gaz Metan

Echipele Dunarea Calarasi si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate, scor 0-0, duminica dupa-amiaza, intr-un meci din etapa a 13-a din Liga 1 Betano.

Liga 1: Situatia din campionatul intern dupa Sepsi vs CFR Cluj 1-2 (Rezultate si clasament)

CFR Cluj s-a impus in partida disputata in deplasare cu Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 2-1, si a revenit pe prima pozitie a clasamentului, depasind FCSB cu doua puncte. De cealalta parte, Sepsi a parasit pozitiile de play-off si se claseza pe locul al saptelea primul de play-out).

CFR Cluj castiga in zece cu Sepsi dintr-un penalty in minutul 90

Trei puncte uriase obtinute in extremis de CFR Cluj, duminica seara, pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe dupa un 2-1 obtinut pe final de meci.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )