Libnet.ro
UNICEF

21:00

Asa am trait Romania - Ungaria. Meci decisiv pentru calificarea in grupele principale la CM

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Romania - Ungaria. Meci decisiv pentru calificarea in grupele principale la CM

Romania a jucat meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale cu Ungaria, vineri, de la 12:00, live text in aceasta pagina. Calculele erau simple, victorie sau nimic pentru nationala noastra la Mondialul japonez. continuă pe Online Sport

Romania - Ungaria, un meci colosal: Ce se intampla daca fetele rateaza calificarea in Grupele Principale

Romania e obligata sa invinga Ungaria pentru a merge in Grupele Principale, in timp ce adversarelor le ajunge si un egal in meciul de vineri, avand golaverajul mai bun: +29 fata de -9.

Noapte alba pentru Tomas Ryde inainte de finala Romania - Ungaria: Avem un plan

Selectionerul Tomas Ryde a dezvaluit ca a facut noapte alba pentru a pregati meciul decisiv Romania - Ungaria, din Grupa C a Campionatului Mondial de Handbal.

Tomas Ryde, prima reactie dupa victoria cu Ungaria

Suedezul Tomas Ryde este un antrenor fericit dupa ce Romania a invins Ungaria, cu 27-26, in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale.

Romania in grupele principale la Campionatul Mondial dupa o victorie senzationala cu Ungaria

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut cea mai importanta victorie de pana acum la Campionatul Mondial din Japonia, scor 28-27 contra Ungariei in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale.

Cristina, salveaza-ne: Romania - Ungaria, meciul in care asteptam, iarasi, totul de la Neagu! Ce spun casele de pariuri

Patru din ultimele cinci editii ale turneului final au adus numai dezamagiri pentru Romania. Vineri, de la ora 12. 00, asteptam sa ne salveze Cristina inca o data intr-o partida in care doar victoria cu Ungaria ne trimte in Grupele Principale.

Ea a facut posibila fiesta! I-a pus mingea victoriei in mana lui Neagu in final de Romania - Ungaria: Am ezitat sa ma uit

Laura Pristavita, jucatoarea care a obtinut lovitura de la 7 m prin care Cristina Neagu a adus victoria Romaniei in fata Ungariei, 28-27, a declarat ca inca nu realizeaza ce s-a intamplat in sala din Japonia si ca are nevoie de cateva ore pentru a digera succesul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )