Libnet.ro
UNICEF

10:45

Asa am trait Sorana Cirstea in turul 2 la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Sorana Cirstea in turul 2 la Roland Garros

Sorana Cirstea a avut sansa uriasa de a avansa spre fazele superioare la Roland Garros, dupa ce Petra Kvitova s-a retras din competitie chiar inaintea meciului din primul tur. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video . continuă pe Online Sport

Ce sansa pentru Sorana Cirstea la Roland Garros!

Jucatoarea Sorana Cirstea avea cea mai dificila misiune dintre jucatoarele din Romania i primul tur la Roland Garros.

LIVE Sorana Cirstea in turul 2 la Roland Garros

Sorana Cirstea are o sansa uriasa de a avansa spre fazele superioare la Roland Garros, dupa ce Petra Kvitova s-a retras din competitie chiar inaintea meciului din primul tur.

Sorana Cirstea joaca azi, in turul II la Roland Garros, contra unei moldovence care si-a tatuat pe corp momentele importante ale vietii

Sorana Cirstea joaca azi in turul l doilea al turneului de la Roland Garros impotriva unei jucatoare atipice din tenisul feminin.

Asa am trait Irina Begu in turul 2 la Roland Garros

Irina Begu a intalnit-o pe Karolina Muchova din Cehia in turul 2 la Roland Garros. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep a continuat, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, intalnind-o pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Roland Garros: Petra Kvitova s-a retras din competitie - Sorana Cirstea va juca in primul tur cu slovena Kaja Juvan

Petra Kvitova 6 WTA), favorita numarul sase, s-a retras de la Roland Garros inaintea meciului pe care trebuia sa il joace astazi cu Sorana Cirstea. O accidentare la antebratul stang a fortat-o pe jucatoarea din Cehia sa renunte la al doilea turneu de Grand Slam al anului. Astfel, Cirstea va juca in primul tur cu slovena Kaja Juvan lucky loser, locul 131 WTA).

Roland Garros: Sorana Cirstea, in turul doi dupa un meci de mare lupta cu slovena Kaja Juvan (scor 5-7, 6-4, 7-5)

Sorana Cirstea locul 84 WTA) si-a aflat adversara din primul tur de la Roland Garros cu doua ore inainte de meci, dupa ce Petra Kvitova s-a retras din competitie din cauza unei accidentari. Romanca a intalnit-o pe slovena Kaja Juvan 18 ani, 131 WTA), care a reusit sa ii puna probleme serioase. Cirstea a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a obtine calificarea in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Paris. A fost 5-7, 6-4, 7-5 pentru jucatoarea noastra, dupa un meci care a durat doua ore si 22 de minute.

Sorana Cirstea, eliminata de o jucatoare venita din calificari

Aventura Soranei Cirstea la Roland Garros a luat sfarsit, joi, in faza turului al doilea.

Simona Halep-Magda Linette, in turul 2 la Roland Garros: cum se descurca sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, [] .

Irina Begu revine fabulos si e in turul 3 la Roland Garros

Prima jucatoare din Romania calificata in turul 3 la Roland Garros este Irina Begu, dupa un meci de aproape doua ore contra Karolinei Muchova din Cehia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )