Libnet.ro
UNICEF

00:07

Asalt in centrul Fasiei Gaza. Un militar israelian a fost ucis

România Liberă România Liberă,
Asalt in centrul Fasiei Gaza. Un militar israelian a fost ucis

Un militar israelian a cazut sub tiruri de arma, vineri, in centrul Fasiei Gaza. Atacul a avut loc asupra unei cladiri din apropierea unei scoli ONU, informeaza B1Tv, care citeaza AFP. continuă pe România Liberă

Un militar israelian ucis de tiruri efectuate dinspre o cladire situata in apropierea unei scoli ONU

Un militar israelian a fost ucis, vineri, de tiruri efectuate dinspre o cladire situata in apropierea unei scoli ONU, in centrul Fasiei Gaza, informeaza AFP. Numarul militarilor israelieni ucisi de la 8 iulie,.

Un muncitor strain a fost ucis in Israel de un obuz tras de pe teritoriul Fasiei Gaza

Un muncitor strain a fost ucis, miercuri, in sudul Israelului, de un obuz tras de pe teritoriul Fasiei Gaza, a anuntat politia israeliana citata de AFP. Un muncitor strain a fost ucis de catre un obuz, a decla.

Cadavrul unui tanar despre care familia crede ca a fost ucis, tinut de mai bine de doua luni in congelator la Medicina Legala

Familia lui Daniel Ursu, un tanar din Timisoara care s-a sinucis la jumatatea lunii mai, la Gaesti, banuieste ca tanarul a fost ucis si a cerut o noua autopsie a cadavrului. Expertiza nu se poate realiza pana nu este finalizat primul raport de autopsie, care este in lucru de mai bine de doua luni. in tot acest timp, cadavrul este tinut intr-un congelator la IML Timisoara.

Angajati ai ONU dintr-o scoala, ucisi de un atac israelian asupra Fasiei Gaza

Cel putin 15 persoane, printre care si angajati ai ONU, au fost ucisi, joi, in timpul unei ofensive israeliene asupra unui adapost din Gaza in care se regasea si o unitate scolara a Organizatiei Natiunilor Unite, a anuntat secretarul general ONU, Ban Ki-moon, potrivit AFP.

Fasia Gaza: 15 palestinieni au fost ucisi dupa o lovitura israeliana asupra unei scoli a ONU, inclusiv femei si copii

15 palestinieni au fost ucisi joi in urma unui tir israelian asupra unei scoli a ONU la Beit Hanoun, in nordul Fasiei Gaza, unde erau refugiati civili, potrivit serviciilor locale de urgenta, citate de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )