Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asaltul asupra Capitoliului: Un al doilea politist a murit in urma unui aparent suicid

Hotnews Hotnews,
 Asaltul asupra Capitoliului: Un al doilea politist a murit in urma unui aparent suicid

Un ofiter al Politiei Capitoliului care a fost de serviciu in timpul revoltei mortale din capitala americana de miercurea trecuta a murit sambata in urma unei aparente sinucideri, potrivit mai multor surse citate de The Daily Beast. continuă pe Hotnews

SUA: Majoritatea americanilor doreste inlaturarea imediata a presedintelui Trump dupa asaltul asupra Capitoliului

Un procent de 57% din americani ar dori ca presedintele Donald Trump sa fie indepartat imediat din functie dupa ce liderul de la Casa Alba a incurajat protestul de miercuri care s-a transformat intr-o revolta in interiorul Capitoliului, soldata cu victime, potrivit unui sondaj Reuters Ipsos.

ASALT ASUPRA CAPITOLIULUI: Michelle Obama marturiseste ca a resimtit atat de multe emotii si a ramas cu foarte multe intrebari

Fosta Prima Doamna a SUA Michelle Obama a marturisit pe Twitter ca miercuri a fost initial entuziasmata de vestea ca predicatorul baptist de culoare Raphael Warnock a castigat cursa pentru un loc in Senatul SUA, pentru ca apoi sa se simta descurajata mai puternic si mai rapid decat oricand, dupa asaltul asupra Capitoliului al unor manifestanti violenti sustinatori ai presedintelui in exercitiu Donald Trump.

India. Zece bebelusi au murit in urma unui incendiu intr-un spital VIDEO

Zece bebelusi au murit intr-un incendiu produs intr-un spital din India, membrii personalului grabindu-se sa evacueze sectia in primele ore ale zilei de sambata, informeaza BBC.

Asaltul asupra Capitoliului: FBI ofera o recompensa de 50.000 de dolari pentru informatiile despre bombele artizanale

Biroul Federal de Investigatii FBI) din SUA a difuzat imagini cu participanti la violentele de miercuri de pe Dealul Capitoliului pe retelele de socializare, in speranta de a obtine ajutor din partea publicului pentru identificarea acestora. FBI ofera de asemenea o recompensa de 50. 000 de dolari pentru informatii despre persoanele responsabile de aducerea celor doua bombe artizanale descoperite la Washington.

Asaltul asupra Capitoliului: Mike Pence se opune inlaturarii lui Trump din functie Politist din legislativul SUA, a cincea victima a violentelor de miercuri

Brian Sicknick, politist in cadrul fortelor de ordine ale Capitoliului american, a murit din cauza ranilor provocate atunci cand suporterii presedintelui Donald Trump au asaltat cladirea legislativului SUA, ceea ce ridica la 5 numarul deceselor in urma acestor incidente, transmite Reuters. -------------------- FBI ofera o recompensa de 50. 000 de dolari pentru informatiile despre bombele artizanaleNancy Pelosi a discutat cu liderii militari despre modalitati de a-l opri pe Trump sa foloseasca codurile nucleareNBC News: Republicanii au avertizat ca va veni aceasta zi. Apoi au uitatSustinatorii fanatici ai lui Trump il acuza de tradare: Un cutit in spate.

Asalt asupra Capitoliului: Autoritatile iau in calcul acuzatii de conspiratie sedicioasa pentru persoanele implicate in violente

Un oficial din cadrul Departamentului de Justitie a declarat joi ca vor fi luate in considerare acuzatii de conspiratie sedicioasa, precum si acuzatii de revolta si insurectie in cazul persoanelor arestate pentru atacul de miercuri asupra Capitoliului, transmite Reuters.

Zece bebelusi au murit in urma unui incendiu intr-un spital din India

Zece bebelusi au murit intr-un incendiu produs intr-un spital din India, membrii personalului grabindu-se sa evacueze sectia in primele ore ale zilei de sambata.

Pompieri SMURD, raniti in urma unui accident rutier, in Capitala

Trei pompieri SMURD au fost raniti, dupa ce ambulanta in care se aflau a acrosat refugiul unui tramv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )