Libnet.ro
UNICEF

20:00

ASF a alocat peste 1,21 milioane euro pentru realizarea unui sistem IT de gestionare a petitiilor/ Cum vor putea romanii sa faca reclamatii online

Hotnews Hotnews,
 ASF a alocat peste 1,21 milioane euro pentru realizarea unui sistem IT de gestionare a petitiilor/ Cum vor putea romanii sa faca reclamatii online

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a demarat o licitatie deschisa pentru implementarea unui sistem IT de gestionare a petitiilor aferente pietei asigurarilor, a pietei de capital si a sistemului de pensii private, contract cu o valoare estimata cu TVA la 5,46 milioane lei peste 1,21 milioane de euro), finantat din bugetul propriu, potrivit unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achjizitii Publice SEAP). Sistemul va trebui sa contina un modul de interactiune cu petentii / cetatenii / consumatorii, si de informare online a acestora, precum si o solutie de comunicare si schimb electronic de informatii cu entitatile reclamate. continuă pe Hotnews

PE aproba alocarea a 8,5 milioane euro pentru Romania, pentru a compensa pagubele provocate de inundatiile din 2014

Romania va primi un ajutor de 8,5 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene pentru inundatiile de anul trecut. Plenul Parlamentului European a aprobat, marti, cu larga majoritate, propunerea .

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER SI NOROC: Report de peste 2,2 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49

LOTO, LOTO 6 DIN 49, LOTO 6/49 Loteria Romana va organiza, duminica, 05 iulie, noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 02 iulie, au fost.

PE aproba alocarea a 8,5 milioane de euro pentru Romania, dupa inundatiile din 2014

Parlamentul European a aprobat, marti, propunerea Comisiei Europene privind alocarea a 8,5 milioane euro pentru Romania, pentru a compensa pagubele provocate de inundatiile din 2014.

Opt milioane de euro pentru Romania

Plenul Parlamentului European a aprobat, marti, propunerea Comisiei Europene de alocare a 8,5 milioane euro pentru Romania, pentru a compensa pagubele provocate de inundatiile din 2014. Masura a fost aprobata cu.

Barcelona plateste 40 de milioane de euro pentru un jucator al unei RIVALE

FC Barcelona a anuntat luni seara al doilea transfer al verii, dupa cel al lui Aleixis Vidal. Catalanii, desi inca au interdictie la transferuri, sunt activi pe piata si au reusit sa-l aduca pe Arda Tur.

Perchezitii la firma de salubrizare Urban si la persoane suspectate de evaziune de 23 milioane euro

Politistii fac 18 perchezitii in Bucuresti si trei judete, la societatea de salubrizare Urban si la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala de aproximativ 23 de milioane de euro, in care au fost implicate 20 de firme, care ar fi evidentiat operatiuni comerciale fictive.

Firma de salubrizare Urban, in vizorul politistilor. Prejudiciul, 23 milioane euro

Politistii fac 18 perchezitii in Bucuresti si trei judete, la societatea de salubrizare Urban si la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala de aproximativ 23 de milioane de euro.

Lichiditate de 3,62 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 16. 971 lei 3. 217 euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )