Libnet.ro
UNICEF

13:00

ASF: Piata asigurarilor RCA valora aproape doua miliarde lei, la sfarsitul lui septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASF: Piata asigurarilor RCA valora aproape doua miliarde lei, la sfarsitul lui septembrie

Piata asigurarilor RCA din Romania, in ianuarie - septembrie 2014, a atins valoarea de 1,94 miliarde lei, in crestere cu 11% fata de perioada similara a anului 2013, arata un comunicat al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Ziarul Bursa

Valoarea subscrierilor de polite RCA a crescut cu 11%, la aproape 2 miliarde de lei

Valoarea subscrierilor de polite RCA a crescut cu 11%, la aproape 2 miliarde de lei, in primele noua luni ale anului, pe fondul cresterii costurilor primei medii cu 3%, la 515 lei si a numarului de contracte cu 4%, la 5,37 milioane.

Lukoil isi va reduce programul de investitii cu doua miliarde de dolari

A doua mare companie energetica din Rusia, Lukoil, se asteapta ca, anul viitor, plata dividendelor sa fie la un nivel similar celui din 2014, in timp ce programul de investitii va fi redus cu doua miliarde de dolari, la 14 miliarde de dolari, a anuntat, la finele saptamanii trecute, directorul general Vagit Alekperov, transmite Reuters.

Carentele de pe piata asigurarilor de viata: venituri si pondere in PIB in declin

Piata romaneasca a asigurarilor de viata inregistreaza venituri din prime subscrise si pondere in PIB in declin, cu impact asupra nivelului de dezvoltare, potrivit unei analize a Consiliului Concurentei CC), care remarca si o tendinta de concentrare a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )