Libnet.ro
UNICEF

14:30

Asia Express l-a schimbat radical. Ce a recunoscut chef Sorin Bontea, dupa experienta de la Antena 1

Playtech Playtech,
Asia Express l-a schimbat radical. Ce a recunoscut chef Sorin Bontea, dupa experienta de la Antena 1

Filmarile la sezonul 3 din reality-show-ul Asia Express s-au incheiat la inceputul lui decembrie 2019, dar inca nu se stie ce echipa s-a intors acasa cu marele premiu. Toti concurentii au cazut de acord, insa, ca a fost foarte, foarte greu. Cea mai dura chestie de care s-a lovit in experienta Asia Express Revista VIVA . continuă pe Playtech

Chef Sorin Bontea, detalii NESTIUTE pana acum despre Asia Express! Stateam pe marginea drumului si ....

Asia Express este una dintre cele mai urmarite emisiuni din Romania. Una dintre cele mai indragite echipe este cea formata din Sorin Bontea si Razvan Fodor. Supranumiti Reactoarele trei si.

Cum s-au razbunat Alex Velea si Mario Fresh pe concurentii de la Asia Express. Ce decizie au luat VIDEO

Alex Velea si Mario Fresh au decis de data aceasta soarta tuturor echipelor din competitia Asia Express. Ce decizie au luat si cum s-au razbunat cei doi artisti? Pedepsele alese le-au facut pe unele echipe sa pice in clasament si sa piarda zeci de minute. Alex Velea si Mario Fresh, razbunare dulce la Asia Express .

Barbatii de la Asia Express, ipostaze umilitoare. Cum au fost obligati sa apara la TV

Asia Express, show difuzat pe Antena 1, a ajuns la a treia etapa din Drumul Comorilor, nivel care i-a obligat pe concurenti sa isi depaseasca limitele. Sarcini dificile, probe de forta, lipsa mancarii, dar si momente haioase, caci este, intai de toate, un reality-show. De data aceasta, de atmosfera s-au ocupat barbatii. Barbatii de la .

GESTUL HILAR de la ASIA EXPRESS! CONCURENTII au aparut imbracati asa in fata camerelor! Spectatorii au vazut TOT (GALERIE FOTO)

Probele se tin lant la Asia Express, iar competitia este din ce in ce mai mare! Vedetele nu se dau in laturi de la nimic cand vine vorba de castig, iar una dintre probele din cea de-a opta editie a fost cu.

Cum o trateaza iubitul pe Simona Halep. Lucrurile s-au schimbat radical, dupa ce a castigat turneul de la Dubai

Campioana Romaniei este tratata de iubitul ei ca o printesa. Halep a primit cadouri destul de scumpe si surprize dupa intoarcerea lor din Dubai. Simona se tine bine si arata mai tanara. Cum o trateaza iubitul pe Simona Halep Simona Halep si iubitul ei Toni Iuruc, s-au intors din Dubai. Cei doi se bucura din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )