Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asia a luat caimacul la Festivalul de la Berlin

Hotnews Hotnews,
 Asia a luat caimacul la Festivalul de la Berlin

Filmul Black Coal, Thin Ice de Diao Yinan China) a primit sambata seara Ursul de Aur la Berlin, filmul fiind distins si pentru interpretare masculina. Din cele 20 de filme din competitie, trei au fost chinezesti, doua dintre ele au luat premii, iar unul dintre ele chiar doua premii. Din cele opt premii acordate de juriul international, patru sunt asiatice. continuă pe Hotnews

Black Coal, Thin Ice, castigatorul premiului URSUL DE AUR, la Festivalul de la Berlin 2014

Lungmetrajul Black Coal, Thin Ice, de Yinan Diao, a castigat, sambata, premiul Ursul de Aur pentru cel mai bun film, la cea de-a 64-a editie a Festivalului de la Berlin 6 - 16 februarie), potrivit imaginilor.

Ursul de Aur: Black Coal, Thin Ice, de Yinan Diao, marele premiu.

Filmul de lung metraj Black Coal, Thin Ice, de Yinan Diao, a castigat, sambata, premiul Ursul de Aur pentru cel mai bun film la cea de-a 64-a editie a Festivalului de la Berlin 6 - 16 februarie), potrivit imaginilor difuzate pe site-ul oficial al evenimentului. Echipa filmului a urcat pe scena de la Berlinale Palast pentru a primi premiul Ursul de Aur. Regizorul chinez Yinan Diao a multumit intregii echipe. Este foarte greu de crezut ca acest vis a devenit realitate. Un vis pe care il .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )